Hjertelig takk for Annabella, Christin!

Nok en serie fra Christins hånd er ved veis ende, fredag 18. september er siste bok i Annabella i salg. Miniserien ble lansert i januar, og gjennom 10 bøker har Annabellas liv rørt og engasjert mange lesere. Hege er Christins redaktør, og hun har skrevet noen gode takkeord til vår kjære forfatter.

Kjære Christin,

Gjennom 10 bøker har jeg hatt gleden av å følge Annabellas gjøren og laden, fra hennes dramatiske flukt fra Jarlsberg til hun til slutt finner fotfeste i Svelvigen, byen som ligger ditt hjerte så nær. Nå er jeg og alle leserne blitt litt kjent i byen din, har lært litt om dens historie og hvordan livet der kunne arte seg under Napoleonstiden. Alt levendegjort gjennom et fargerikt persongalleri, med en uforglemmelig hovedperson i spissen, og formidlet med humor og varme.

Jeg håper å se mer fra deg, men tusen takk for denne gang! ❤

Klem fra Hege


Har du ennå ikke lest første bok i serien? Du kan den bestille helt gratis her!