Flott Gjenklang-fest på koronavis

Helt siden Hannah og Nora vant manuskonkurransen i 2014, har de gledet seg til lanseringsfesten for serien sin. Korona satte dessverre en liten stopper for fullt hus og dansing til langt på natt, men det ble likevel en utrolig flott feiring av Gjenklang i forrige uke. 

Musikk, prosecco, bokbad og quiz stod på festprogrammet da Hannah og Nora ble hyllet av venner og familie. Stemningen var på topp på tross av én meters avstand, bordkort og håndsprit – endelig skulle det feires at Gjenklang er lansert!

Direktør Karin ønsket velkommen, minnet om alle koronaregelene og overrakte blomster til de nybakte forfatterne.

De stolte forfatterne! HURRA! ?

Anne, redaktør av Gjengklang, sa noen velfortjente, rosende ord til Hannah og Nora. Hun mimret også tilbake til den gang jentene vant manuskonkurransen. Alle i forlaget som som leste manuset var overbevist om at en dreven forfatter stod bak. 🙂

Bokbad! Jentene ble intervjuet på scenen og snakket om hvordan serien ble til, hvordan det er å jobbe sammen og hvordan i all verden de finner på alt som skal skje i bøkene.

Helt til slutt hadde Hannah og Nora satt sammen en morsom Kahoot-quiz. Alle spørsmålene kom på storskjerm og lagene svarte fra mobiltelefonen. De heldige vinnerne sikret seg hvert sitt Gjenklang-nett fylt med bøker og andre Gjenklang-effekter. 

TUSEN TAKK for en flott feiring av en flott serie, Hannah og Nora! ?❤