Ny serie fra May Lis Ruus: «Tidløs»

Hvis du kunne reise i tid, ville du reist fremover eller bakover ..?

Hurra, hurra, hurra! 30. oktober kommer May Lis Ruus, forfatteren av Nattmannens datter og Papirslottet, med en ny romanserie! 💙💜

TIDLØS er både magisk og spektakulær, ulikt alt annet du har lest før! Serien utgis i sesonger, og første sesong er på 12 bøker.

Dersom du abonnerer på en serie fra oss, får du første bok i postkassa i løpet av oktober. 🎉

«Spennende og uvirkelig! Historie liker jeg, og det fikk jeg masse av! Terningkast 6.»
– Liv S. Høgmoen, ivrig serieleser

«En herlig og altoppslukende tidsreise!»
– Kjersti Weum Bekkestad, bokelsker


OM SERIEN:

På mystisk vis virvles hun inn i fortiden. Tidsreisedramaet har begynt.

Bergen i 2020 og 1561: Allehelgensaften er til alle tider blitt regnet som en magisk og farlig natt. På denne datoen i 2020 er den unge arkeologistudenten Malin omviser i Rosenkrantztårnet på Bergenhus festning. Ved stengetid tar hun en runde ned i den dunkle kjelleren for å finne den sist ankomne – en mann – og den eneste som ikke er kommet opp igjen.

Men selv i fangehullet er det mørkt og tomt. Med ett hugger en fornemmelse tak i henne. En følelse av ikke å være alene. Hun løfter lykten for å la lyset fortrenge den innerste mørke kroken. Det går et sekund før Malin ser den svarte skyggen. Og enda et sekund før hjernen oppfatter at den beveger seg …

Bestill første bok i serien – helt gratis. ✨


I første bok har May Lis skrevet et lite brev til alle sine nye lesere:

Kjære leser!

Tidløs får vi kjenne på hvordan det var å leve i Norge i fordums tid, med hverdagsliv, kulturforskjeller og et annerledes tankegods. I en magisk tid, der skyene og andre naturfenomener ble tolket som tegn, og Bergen ble omtalt som en syndens og voldens by, som «Sodoma og Gomorras stygge søster».

I denne heksegryten av tro og overtro dukker Malin opp, og blir tatt for å være en himmelsendt engel som skal redde byen fra dens undergang. Det er mye å ta innover seg for en ung kvinne som ikke er noen engel, men en helt vanlig person. Kan hennes tilstedeværelse endre noe?

Å skrive denne historien er helt fantastisk, og jeg lever og ånder for den. Jeg håper at du vil bli dradd inn i fortiden og være med på Malins opplevelser.

Velkommen til tidsreisedramaet Tidløs!

Hilsen May Lis Ruus


Ønsker du å abonnere på Tidløs?

Som abonnent får du første bok i abonnementet + tre praktiske reiseflasker GRATIS.

Ja takk! Jeg vil abonnere på Tidløs.