Ny serie fra May Lis Ruus: «Tidløs»

Hvis du kunne reise i tid, ville du reist fremover eller bakover ..?

Hurra, hurra, hurra! 30. oktober kommer May Lis Ruus, forfatteren av Nattmannens datter og Papirslottet, med en ny romanserie! ??

TIDLØS er både magisk og spektakulær, ulikt alt annet du har lest før! Serien utgis i sesonger, og første sesong er på 12 bøker.

Dersom du abonnerer på en serie fra oss, får du første bok i postkassa i løpet av oktober. ?

«Spennende og uvirkelig! Historie liker jeg, og det fikk jeg masse av! Terningkast 6.»
– Liv S. Høgmoen, ivrig serieleser

«En herlig og altoppslukende tidsreise!»
– Kjersti Weum Bekkestad, bokelsker


OM SERIEN:

På mystisk vis virvles hun inn i fortiden. Tidsreisedramaet har begynt.

Bergen i 2020 og 1561: Allehelgensaften er til alle tider blitt regnet som en magisk og farlig natt. På denne datoen i 2020 er den unge arkeologistudenten Malin omviser i Rosenkrantztårnet på Bergenhus festning. Ved stengetid tar hun en runde ned i den dunkle kjelleren for å finne den sist ankomne – en mann – og den eneste som ikke er kommet opp igjen.

Men selv i fangehullet er det mørkt og tomt. Med ett hugger en fornemmelse tak i henne. En følelse av ikke å være alene. Hun løfter lykten for å la lyset fortrenge den innerste mørke kroken. Det går et sekund før Malin ser den svarte skyggen. Og enda et sekund før hjernen oppfatter at den beveger seg …

Bestill første bok i serien – helt gratis. ✨


I første bok har May Lis skrevet et lite brev til alle sine nye lesere:

Kjære leser!

Tidløs får vi kjenne på hvordan det var å leve i Norge i fordums tid, med hverdagsliv, kulturforskjeller og et annerledes tankegods. I en magisk tid, der skyene og andre naturfenomener ble tolket som tegn, og Bergen ble omtalt som en syndens og voldens by, som «Sodoma og Gomorras stygge søster».

I denne heksegryten av tro og overtro dukker Malin opp, og blir tatt for å være en himmelsendt engel som skal redde byen fra dens undergang. Det er mye å ta innover seg for en ung kvinne som ikke er noen engel, men en helt vanlig person. Kan hennes tilstedeværelse endre noe?

Å skrive denne historien er helt fantastisk, og jeg lever og ånder for den. Jeg håper at du vil bli dradd inn i fortiden og være med på Malins opplevelser.

Velkommen til tidsreisedramaet Tidløs!

Hilsen May Lis Ruus


Ønsker du å abonnere på Tidløs?

Som abonnent får du første bok i abonnementet + tre praktiske reiseflasker GRATIS.

Ja takk! Jeg vil abonnere på Tidløs.

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *