Utrolige 3000 plagg fra 300 givere

Har du lyst til å strikke et plagg til noen som trenger litt ekstra varme i vinter?
Bli med på årets strikkedugnad!

Slik lød oppfordringen vi sendte ut i midten av september. For fjerde år på rad inviterte vi til strikkedugnad, og plaggene skulle i år doneres til Frelsesarmeen. ❤

Hjelpeorganisasjonene tilbyr fantastisk hjelp til mennesker i vanskelige livssituasjoner, men de er helt avhengige av donasjoner. Om vinteren ser de et stort behov for varme plagg, og det ønsker vi å hjelpe med gjennom strikkedugnaden. Vi vet at leserne til NorskeSerier er strikkeglade, og i år fikk vi nok et bevis på at dere også er utrolig gavmilde!

 

De foregående årene har vi fått inn enorme mengder plagg, men i år toppet det seg virkelig! Hver dag har vi mottatt pakker fra hele landet – helt utrolig mange pakker. I år mottok vi utrolige 3000 plagg fra 300 givere. Helt fantastisk! ??

Luer og skjerf til voksne stod høyt på ønskelisten til Frelsesarmeen, så det er mange som har strikket dette i år. Vi har også mottatt flotte barneklær, gensere, sokker, halser og mye, mye mer. I forrige uke ble alt overlevert til Frelsesarmeen, hvor plaggene skal varme mange mottagere i vinter.

Alle eskene klare for å leveres til Frelsesarmeen.

TUSEN, TUSEN TAKK TIL DEG SOM VAR MED I ÅRETS STRIKKEDUGNAD! En bok er sendt til dere i posten, den bør være hos dere i disse dager. Avsender er Sentraldistribusjon. Dersom du ikke får hentemelding i postkassen, sjekk Digipost. 

Vi ønsker deg en gledelig jul og et godt nytt år.

Med vennlig hilsen
NorskeSerier