Julehilsener fra Trine og Pia

God jul til deg fra Trine Angelsen

Kjære lesere

Dette har vært et travelt og noe annerledes år, så denne julen har jeg planer om å kose meg. Foruten å spise masse marsipan, kaker og sjokolade (nevnte jeg marsipan?), har jeg flere bøker liggende på vent, blant annet noen av Karin Fossum og Roy Jacobsen. Jeg klarer neppe å lese alt, for jeg vil også strikke votter, vikleskjerf, en genser… Alt mens jeg tenker på hvordan jeg skal få tid til alt dette artige. 🙂

Naturligvis skal jeg være sammen med den nærmeste familien, og hesten min, Melle, skal også få noen besøk av meg.  Og så er det julefilmer, men det kan enkelt kombineres med familiehygge og strikking (og marsipanspising). Ser ikke bort fra at det muligens blir litt bokskriving også, sånn helt på tampen. En super jul blir det uansett!

Ønsker alle mine lesere en riktig god jul! ❤?

Digitale klemmer fra Trine


Julehilsen fra Pia Pedersen

Kjære lesere

Plutselig var det desember igjen, og mange er i gang med pynting, baking, gaveinnkjøp og alt som hører til. For jul blir det visst dette året også, selv om alt annet ser ut til å stå på vent. Kanskje blir det ikke akkurat slik vi hadde sett for oss, men vi skal vel klare å kose oss likevel, skal vi ikke?

For vår del skulle vi ha feiret julekvelden sammen med familien på min manns side. Han har tre brødre som alle igjen har sine familier, så med stort og smått ville vi ha blitt nitten stykker rundt bordet.

I skrivende stund ser det dårlig ut for disse planene, så med mindre Erna letter på kravene, deler vi oss i to selskaper. Men det kan bli veldig hyggelig det også! Det er lettere å føre en samtale alle kan være med på, og kanskje får vi til og med litt oversikt i gavekaoset?

Jeg gleder meg i hvert fall. Julen er den aller koseligste tiden på året, synes jeg, så ingen pandemi skal få lov til å legge noen demper på det! Vi har satt frem nisser og hengt opp julegardiner som vanlig. Og pepperkakene får vi bare spise selv, når intet besøk er ventet.

Heldigvis klarer vi fint å kose oss sammen i vår lille kohort, og mann og barn og katt får dobbelt så mange klemmer som vanlig.

Beste julehilsen fra Pia Pedersen

Julehilsen 2020