Solnedgang over Soloppgang

Soloppgang 100, den aller siste boken i Jorunn Johansens gripende serie, er nå i salg, og det er mange som ønsker å takke Jorunn. Her er en liten hilsen fra Jorunns redaktør, og under kan du lese noen av de flotte tilbakemeldingene som har kommet på Facebook.

Kjære Jorunn

Tenk at Soloppgang ble på hele 100 bøker! Wow, det er imponerende!

Å følge Andrine og alle de andre gjennom alle disse bøkene har vært som å kjøre livets berg-og-dal-bane på godt og vondt. Tilværelsen var ikke enkel på Finnskogen i gamledager, og det får du så godt frem – samtidig som du skildrer den ekte gleden og varmen mellom menneskene. Alltid med en god porsjon spenning – og ikke minst det lille ekstra som ikke lar seg forklare. Ja, for mystikken på Finnskogen vil aldri la seg fange, men den går som en nerve gjennom serien helt fra første til siste bok.

Etter syv og et halvt år og hele 100 bøker senker solen seg over Soloppgang. Alle gode ting må ta slutt, også elskede bokserier. Vi er så glade for all lesegleden du har gitt oss, Jorunn. Tusen takk!

Klem fra Lisa (Jorunns redaktør)

     

Her er noen av hilsenene som er skrevet til Jorunn på Facebook-siden vår:

Alt har en ende. Og nå er det Soloppgang sin tur. Og det har vært en sann glede å følge våre venner der. Men jeg velger å si det er riktig å ta farvel nå. Så Jorunn, tusen takk. ?❤️??
– Kjersti B.

En helt fantastisk serie er nå slutt.❤️ Lest på denne siden størstemann var 3 mnd gammel, og nå er han 8 år. ?❤️ Kommer til å savne gjengen i Soloppgang. ? Nå blir det nok å lese Fossefall på nytt også, det var virkelig en like fantastisk serie. ? Du er helt rå på å skrive fine bøker, Jorunn Johansen. ?❤️
– Silje M.

Det har vært en fantastisk reise å følge Andrine opp igjennom årene. Det var en periode jeg lurte på når elendigheten skulle ende, men samtidig er det jo dessverre mange som opplever så mye nedgang og ulykkelighet i livet. Tusen takk for en fantastisk serie!  Det var mitt avbrekk til en helt egen verden. ? Vemodig at det er over, men det måtte jo ta slutt en gang.?
– Elin B.

Du er en fantastisk forfatter og seriene dine er helt topp, spennende er dem også. Gleder meg begynne på den nye serien også. ♥️♥️
– Britt M.

På vegne av både lesere og alle oss i forlaget:

TUSEN TAKK, JORUNN!

Stolt forfatter under lanseringen i 2013. Den gangen var det ingen av oss som ante hvor lang serien faktisk skulle bli!