Tusen takk for «Julie», Anne Marie!

Samtidig som vi sier hei til Nattsvermere, Anne Maries nye serie, tar vi farvel med Julie. Bok 32 er aller siste bok i serien. Vi takker Anne Marie for en fantastisk serie og alle de gode lesestundene! ?


Kjære Anne Marie.

Takk for Julie!

Du har tatt oss med på en tornefull reise. Vi har fulgt Julie gjennom to verdenskriger, fra Oslo til London, Paris og Scalloway. Hun har opplevd svik, sorg og kjærlighet, blitt mor til to døtre og utdannet seg til jordmor. Hilmar tok oss med nordover, og Pernille og Sunniva lot oss få oppleve storgårdslivet.

En ny begynnelse heter siste bok. La oss håpe det også blir en god begynnelse for Julie, hennes familie og venner. Og jeg tror vi alle unner Mathilda å få det godt.

Vi ønsker deg lykke til med Nattsvermere.

Beste hilsen fra alle oss i NorskeSerier


Har du også lyst til å skrive noen ord til forfatteren av Julie? Legg gjerne igjen en kommentar nederst på siden eller på Facebook-siden vår