Vinn garnpakke til senjagenseren

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET, OG VINNEREN ER TRUKKET! ❤

Gratulerer til Marianne T. fra Moss, som hadde svart riktig på alle spørsmålene:

  1. Hva heter den lille datteren til Ailas venninne Maret? Sara.
  2. Hva heter den unge fiskeren Aila møter på fisketorget? Gard. 
  3. Hva kaller de fastboende dansebrakka på Senjen Nikkelverk, også kalt Verket? Storhelvete.

Lykke til med strikkingen av genseren, Marianne! 


Nattsvermere, Anne Marie Meyers nye romanserie, har handling fra Nord-Norge. Ideen til serien fikk Anne Marie da hun deltok på et fotokurs på Senja, og hva var vel mer naturlig enn å strikke seg en senjagenser til lanseringen? Er den ikke fantastisk fin?

Liker du også å strikke? Og har lyst på en senjagenser? Da må du delta i denne konkurransen! Vi gir bort alt garnet du trenger for å strikke den flotte genseren! Vinneren kan selv velge hvilke farger genseren skal ha.

For å bli med i trekningen av garnpakken, må du svare riktig på tre spørsmål fra serien: 

  1. Hva heter den lille datteren til Ailas venninne Maret?
  2. Hva heter den unge fiskeren Aila møter på fisketorget?
  3. Hva kaller de fastboende dansebrakka på Senjen Nikkelverk, også kalt Verket?

Vet du svarene? Send en e-post til norskeserier@cappelendamm.no med svarene, navn og adresse, så er du med i trekningen av garnpakken!

Vinneren trekkes 1. juni 2021. Lykke til! 


Dramatisk, varmt og gripende fra Nord-Norge!  

Nattsvermere er historien om Ailas drømmer og lengsler – og hennes viljestyrke og mot til å kjempe for det hun tror på. Serien er skrevet av Anne Marie Meyer. Hun har tidligere utgitt de populære seriene Odelsjenta og Julie.

Troms og Finnmark, 1872: Aila vil gå på dans og treffe andre unge mennesker, men moren, som er strengt religiøs, er redd for datterens rykte. Samtidig trues gruva av nedleggelse, og frykten for fremtiden brer seg i den lille bygda.

Det var noe befriende ved å kjenne tonene fra trekkspillmusikken forplante seg i kroppen. Innimellom føltes det som hun svevde. Musikken gjorde henne glad og lett til sinns, og morens formaninger forsvant som dugg for solen.

Bli abonnent på serien og få bøkene rett hjem i postkassa.

Bestill første bok HELT GRATIS!

Les de første sidene i første bok.