Kom og se Christins musikal i Svelvik!

Visste du at serieromanen Annabella er basert på musikalen Den Gode Hensigt?

Christin Grilstad Prøis

2020 skulle være året da lanseringen av Annabella klaffet med Den Gode Hensigts 10-års jubileum, men slik gikk det ikke da korona og restriksjoner satte en bråstopp for arrangementer. Ett år etter er imidlertid Den Gode Hensigt klar for publikum! Fremdeles er det restriksjoner, men alle er godt ivaretatt, så publikum kan føle seg trygge.

Sommermusikalen Den Gode Hensigt handler om livet i Svelvigen år 1807, altså noen år før Annabella ankommer stedet, men mange av de andre kjenningene fra serieromanen er der; Vertshus-Johanne, mannen hennes Niels, sønnen Baste, Louise, Petrine, lensmann Fron og overtollbetjent Mathiesen, for å nevne noen. Musikalen er en forviklingskomedie, og medvirkende er blant annet Hilde Louise Asbjørnsen, Knut Anders Sørum, Finn Schau og Ellen Nicolaysen. Likte du Annabella, kommer du garantert til å like Den Gode Hensigt.

Forfatter Christin Grilstad Prøis står bak både manus og musikk i sceneversjonen, og har du aldri før vært i Svelvik, kan dette bli anledningen til å oppsøke det lille tettstedet ved Drammensfjordens bredd. Scenen består av et autentisk bryggemiljø, med vertshuset Revehiet, ovetollbetjentens hus og sjøboder.

Mer enn 60 aktører medvirker i den 2,5 times lange forestillingen. Det spilles i alt 6 forestillinger fra 31. august til 4. september, og billetter kan kjøpes på ticketmaster.no.

Forfatter Christin har musikkansvar og sitter under forestillingene ved lydbua. Så hvis du kommer, er det bare å ta kontakt for en prat!

Velkommen til Svelvik og Den Gode Hensigt!

www.dengodehensigt.no