Fra Gudbrandsdalen til Mexico

På fredag var Synnøve Eriksens nye romanserie i salg over hele landet. Der stiene møtes er Synnøves syvende (!) romanserie, og det måtte selvfølgelig feires!

I Der stiene møtes blir du tatt med til Gudbrandsdalen i 1830. Et spisested med mat fra den tiden og landsdelen var dessverre vanskelig å oppdrive, så vi gikk for noe helt annet: mexicansk!

På Tijuana på Grünerløkka i Oslo hadde vi (Synnøve, redaktør Lisa og direktør Karin) en koselig feiring av både Synnøve og Der stiene møtes. Maten var nydelig, drinkene var gode og selskapet upåklagelig.

Tilbakemeldingene på serien har begynt å tikke inn, og de er alle enstemmige: Denne serien må vi lese videre! Og når man får så god respons, er det ingen grunn til å ikke trekke på smilebåndet. ?

Tusen takk for en koselig kveld og nok en herlig romanserie, Synnøve! Og ikke minst: GRATULERER! ❤

«Hvis du bare skal lese én serie fra NorskeSerier i år, ville jeg valgt denne. Terningkast 5!»

– Vigdis Evensen, serieleser

OM SERIEN

En varm sensommerdag i 1830 kommer unge Olea vandrende til en gård i Gudbrandsdalen. Hun tas vel imot av kokka og tjenestepiken, men herskapet skjuler flere hemmeligheter. Samtidig herjer en røverbande i bygda, og snart kastes Olea inn i et forrykende eventyr.