Hvilket lesebilde er aller finest?

Da har vi talt opp de nesten 200 stemmene som ble lagt inn her på Serieliv.no og på Facebook. Takk til alle som var med og stemte!

Det var utrolig jevnt mellom bilde 2 og 4, strandbildet og katten Leo, kun et par stemmer skilte de to. Og vinneren er ….

GRATULERER TIL TORIL HAGEN, som vinner et abonnement på en valgfri serie! ??

Vi har også trukket en vinner blant alle som stemte, og den heldige som får tilsendt en stor bokpakke er Berit Skoglund Skåtøy. GRATULERER til deg også! ?


Før sommeren utlyste vi en morsom konkurranse, hvor hovedpremien var abonnement på en valgfri serie. Oppgaven var enkel: Send oss et bilde av det du leser i sommer! Og det var det mange som gjorde – tusen takk! ❤

Vi har nå plukket ut fire lesere som er med videre til den store finalen – og her kan DU bestemme hvem som skal vinne!

Hvilket bilde er din favoritt? Er det bilde 1, 2, 3 eller 4? Legg inn en kommentar nederst på siden innen mandag 13. september, så kan du også vinne en premie. Alle som kommenterer er nemlig med i trekningen av en stor bokpakke! ?

HER ER DE FIRE FINALISTENE:

  1. Gro Kjorstadmonen koser seg med Bare Maja (for tredje gang!) foran fiskedammen i sin fantastiske hage. Gro bor like ved Gamle Hvam (Bjørnstad i serien), og hun har faktisk direkte aner fra gården. Bildet er tatt med selvutløser. 

2. Torill Hagen leser på en strand ved Gjesåssjøen i Åsnes (Innlandet). Det er et stille og rolig sted, som Torill drar til for å slappe av og rense tanker.

3. Karen Merete Vevelstad fra Nordland har fått (kaklete) selskap mens hun sitter ute i solen og leser. Et herlig blinkskudd!

4. Monica Stordal har sendt oss disse søte bildene av Leo på fire måneder. Han holder godt fast i May Lis Ruus’ serie. Kanskje han har lyst til å møte pusen til Malin, hovedpersonen i Tidløs

Hvilket bilde var din favoritt? Bilde 1, 2, 3 eller 4? Legg igjen en kommentar nederst på siden og vinn bokpakke!


Og her kan du se noen av de andre bidragene vi fikk inn til konkurransen: