Årringers adventskalender

Endelig har den deilige førjulstiden kommet. I Lunderskog er de i full gang med juleforberedelsene, og i år skal DU få lov til å være med. Hver søndag i advent kommer det nemlig en ny episode i Årringers adventskalender!

Handlingen i «Å du frelsta jul» er fra Årringer-universet, og du vil møte flere av de kjente karaktene, blant andre Mas-Karin, Sigrid og Åsligubben. På Lunderskog går ikke alt helt som det skal når Mas-Karin kommer til Åsli for å hjelpe til med både julebakst, slakt og pynting av jultre. Især ikke når Nykterhetsforeningen kommer på besøk for å finne brennevinskokeriet til Lurve-Bernt, som de mistenker befinner seg på låven i Åsli …

Vinn flotte premier

Det lønner seg å se alle episodene i kalenderen! Hver søndag legger vi ut et nytt spørsmål fra handlingen. Dersom du svarer riktig på alle de fire spørsmålene, er du med i trekningen av en flott Omaggio-vase fra Kähler (verdi 499 kr). I tillegg får vinneren valgfrie bøker fra Cappelen Damm til en verdi av 1000 kr! 

Vi trekker også tre lesere som får en tykk bokpakke med deilige bøker til juleferien. 

Slik deltar du:

Se alle episodene i adventskalenderen. Det kommer en ny episode hver søndag i advent. Når du søndag 19. desember har svarene på alle spørsmålene, sender du de inn til norskeserier@cappelendamm.no. Husk navn og adresse! Vinnerne trekkes tirsdag 21. desember.

Spørsmål til episodene:

1. Hvilke julekaker er det beste Åsligubben vet?

2. Hva er det Sigrid Åsli har ønsket seg til jul i alle år?

3. Hvilke tre ting er det tausa, Gurine Plassen, blir bedt om å hente på låven i slaktinga?

Lykke til! Og kos deg med Årringers adventskalender:

_____________________________________________

Episode 1:

_____________________________________________

Episode 2 (få med deg bonusmaterialet etter rulleteksten!):

________________________

Episode 3: