Strikkesuksess for femte år på rad

For femte gang inviterte vi til strikkedugnad, og for femte gang kan vi kalle det en kjempesuksess!

De to første årene vi arrangerte dugnad, donerte vi alle plagg til Fattighuset i Oslo. I 2019 og 2020 leverte vi til Frelsesarmeen. I år kunne man selv velge hvilken organisasjon man strikket til, og plaggene ble sendt direkte til mottakeren. Dette førte til at strikkegleden ble spredt utover hele landet, til mange forskjellige mottakere: Kirkens Bymisjon, føde- og nyfødtavdelinger, helsestasjoner, Fattighuset, asylmottak, Frelsesarmeen, dyreklinikker, Amandaprosjektet, Røde Kors og mange, mange flere. Helt fantastisk!

Tusen takk til alle gavmilde strikkere der ute – dere er topp! Vi har sendt en strikkebok i posten til alle som deltok, den bør dere motta før jul. 

Som lovet har vi også trukket en vinner av flott garnpakke, og den heldige ble Monica R. fra Oslo. Gratulerer!

Her kan du se noen av de flotte plaggene som ble strikket i år: