Ny serie i Storytel: Blodsbånd

Det kommer mange nye romanserier i Storytel i år, og i april kunne man endelig lytte til Blodsbånd av Sverre Årnes!

Blodsbånd er en besettende saga om en forbannelse som hviler over to slekter. Det er en fortelling om middelalderens heksebrenning og overtro, om fattigdom og rikdom, om forelskelse og svik. Men først og fremst handler Blodsbånd om lidenskap og kjærlighet, om kvinner og menn i kamp mot en skjebne som synes dem uunngåelig.

Første gang Sigrid og Cornelius møtes, er Sigrid ennå bare et barn. Ingen av dem kan ane hvor skjebnesvangert dette møtet skal bli – og hvor mye den uskyldige lykkemynten han gir henne vil bety i flere generasjoner etter dem.

Hver måned kommer det en ny bok i Blodsbånd på Storytel. Bok 2 kommer allerede 12. mai!

Christin er innleser
Ekstra stas er det at serien er innlest av en vi kjenner godt, nemlig Christin Grilstad Prøis! Christin er kanskje mest kjent som forfatter av Cornelia, Livets lenker og Annabella, men hun har også lest inn flere bøker og romanserier for Storytel, blant annet Livets lenker og Forglem meg ei. Christin er en utrolig dyktig innleser, så dette blir garantert en flott lytteopplevelse!

Prøv Storytel gratis!

Glad i lydbøker og ennå ikke prøvd Storytel?

Serielesere kan prøvelytte helt gratis i hele 30 dager.

Drøm deg bort og hør så mange lydbøker du vil!