To serier av Ann-Christin i Storytel

Vi har en strålende nyhet til deg som liker lydbøker:

Storytel har fått to nye serier av Ann-Christin Gjersøe: Livsarven og Hvite hjerter!

Og best av alt: ALLE bøkene i Livsarven kan lyttes til med en gang – det er ingen ventetid på neste bok!

Har du ennå ikke prøvd Storytel? Alle serielesere kan prøve HELT GRATIS i hele 30 dager.

Livsarven

Livsarven er en handlingsmettet og hjertevarm beretning som spinner rundt de tre unge kvinnenes gleder, lengsler, sorger og lidenskaper, i en tid da kvinner sjelden fikk råde over sine egne livsskjebner.

Handlingen i Livsarven utspiller seg på ærverdige Gimle Gaard i Vestfold i 1880-årene. Her bor klokkestøperens familie, med døtrene Abelone og Ellen, og kusinen Blanche i Tønsberg er nært knyttet til både søstrene og gården.

Historien begynner en kald vinterdag i 1881, da doktoren blir hentet i all hast til gården. Fru Louise Gimle sliter med nok en hard barnefødsel, og familien frykter det verste. Som eldste datter må atten år gamle Abelone være både fødselshjelper og husfrue i en hektisk førjulstid. Men den dramatiske fødselen er bare den første i en rekke skjebnesvangre hendelser som rammer Abelones familie.

Serien er på 36 bøker, og alle bøkene kan du nå lytte til i Storytel!

Hvite hjerter

En gåtefull skjærgårdsidyll – Forbudt kjærlighet – En gammel familiehemmelighet.

Nøtterø, 1911. Amelia er spent på sin første dag som sykepleierskeelev ved Ekely Hospital. Vet hun egentlig hva hun går til? Det er strenge krav til moral og mye hun må forsake, ikke minst kjærligheten. Snart begynner Amelia å merke at huset lever sitt eget liv om natten. Ekely ruger på mørke hemmeligheter fra den tiden hospitalet var en herregård…

Amelia stirret rundt i hagen som lå badet i det skimrende månelyset. Kjente skrekken fra marerittet vende tilbake. Dette stedet var i ferd med å drive henne fra forstanden.

Serien er på 12 bøker. Første bok kan lyttes til nå, og andre bok kommer 23. juni. Deretter kommer det én ny bok i måneden.

Ann-Christin Gjersøe (f. 1975) bor i Re, i hjertet av Vestfold. Hun er utdannet førskolelærer, men har arbeidet som forfatter siden 2003.

Ann-Christin bor sammen med mann og barn på en gård med røtter tilbake til 1500-tallet, hvor driftsgrunnlaget i dag bl.a. er sau. Omgivelsene ga inspirasjon til Livsarven, hvor handlingen er lagt til et gårdsmiljø på slutten av 1800-tallet.

Prøv Storytel gratis!

Glad i lydbøker og ennå ikke prøvd Storytel?

Serielesere kan prøvelytte helt gratis i hele 30 dager.

Drøm deg bort og hør så mange lydbøker du vil!