Frids historiske romaner i én serie

Endelig er Frid Ingulstads historiske romaner samlet i én serie! FRIDS HISTORISKE er tolv unike og fengslende fortellinger basert på virkelige hendelser – skrevet av en av Norges mestselgende forfattere.

Første bok i Frids historiske er i salg 5. august. Abonnerer du på en serie fra NorskeSerier? Da får du første bok automatisk tilsendt i posten, i månedsskiftet juli/august.

FRID INGULSTAD er aller mest kjent for serien Sønnavind, men hun har også utgitt flere romaner om medrivende og dramatiske hendelser i norsk historie. Nå får du tolv av disse samlet i én serie!

De tolv romanene i Frids historiske tar alle utgangspunkt i faktiske hendelser og gåtefulle sagn fra vårt langstrakte land. Du får blant annet lese om heksebrenning, svartedauden og andre mørke og dramatiske kapitler i norsk historie. Frid skriver hjertevarmt og fengslende om umulig kjærlighet, lidenskap og drifter, skyld, skam og sterke følelser.

INNELÅST I NIDAROSDOMEN
Første bok i Frids historiske er Munken. Mange har hørt om – og noen har faktisk møtt – munken som går igjen i Nidarosdomen. Men hva er egentlig historien bak dette merkelige fenomenet? Munken er Frids bidrag til gåtens løsning!

I håp om å selv oppleve spøkelset, ble Frid innelåst i Nidarosdomen en mørk natt mens hun skrev på Munken, og i bokens innledning forteller hun om den skremmende opplevelsen. Grøss og gru!

Først da jeg hørte sistemann forlate kirken og den digre nøkkelen ble vridd om på utsiden, forsto jeg hva jeg hadde gjort. Jeg var innestengt, uten noen mulighet til å komme meg ut eller varsle noen! Tenk om alle historiene jeg hadde hørt, hadde et snev av sannhet? At det virkelig var noe uforklarlig som foregikk her inne?

Fra Frids innledning i Munken

DISSE TOLV BØKENE KOMMER I FRIDS HISTORISKE:
Munken, Når en stjerne faller, Månedøgn, Mannemakt og mørkemakter, Sølvets forbannelse, Sorte flammer, Flammer i hvitt, I herregårdens skygge, Bergtatt, Fredløs, Mørke makter og Romadina.

Frid Ingulstad

Frid ble født i Oslo i 1935. Hun har skrevet over 200 bøker – alt fra barnelitteratur, nissebøker, faktabøker og historiske romaner, både serier og enkeltstående verk. Frid har tidligere arbeidet både som radiotelegrafist og som flyvertinne. Hun elsker å skrive, og trives best når hun får sitte ved en PC og dikte. Leserne betyr mye for Frid, og hun har flere ganger arrangert vandringer langs Akerselva i Elises fotspor.

Vil du ha Frids historiske rett hjem?


Som abonnent får du Frids serie rett i postkassa – til samme pris som i butikk, helt portofritt. I velkomstgave får du første bok i abonnementet GRATIS.