To gripende serier å lytte til

I sommer har det kommet to nye serier i Storytel: Nå kan du endelig lytte til Der vinden hvisker av Torill Thorup og Novemberbarn av Yvonne Andersen!

Har du ennå ikke prøvd Storytel? Alle serielesere kan prøve HELT GRATIS i hele 30 dager.

Der vinden hvisker

Sammen med vesle Ole Johan og en eldre barnepike, flytter vakre og stolte Gabriella inn på storgården Øvre Tronstad i Sande. Det vekker oppsikt når en rikmannsdatter fra Drammen velger å bosette seg i bygda. Hva har hun gjort som gjør at hun velger å leve et liv som er så fjernt fra det hun er vant til? Og hvorfor er hun alene med gutten? Gabriella får vite at det to år tidligere hendte noe tragisk på Øvre Tronstad, men folk vegrer seg for å si noe om den grufulle hendelsen. Hva var det egentlig som skjedde på gården – og hvorfor ble den stående forlatt?

Hver uke kommer det en ny bok i serien, og du kan lytte til de fem første nå!

Novemberbarn

Imredal, 1865: Judianna er prestens datter, men i familien Westergaard er det bare de fire sønnene som teller. Ingen ser Judianna, og ingen snakker om moren hennes. Slik har det alltid vært. De eneste hun kan regne som venner, er tjenestefolkene og de to yngste av brødrene, som blir hundset av faren. En dag gjør hun et nytt bekjentskap på kirkegården: husmannssønnen Adam, som er utstøtt av lokalsamfunnet og kirken, men er velsignet med helt spesielle evner.

Det kommer en ny bok i serien hver måned. Allerede nå kan du lytte til de første tre!

Lytt GRATIS til Storytel

Glad i lydbøker og ennå ikke prøvd Storytel?

Serielesere kan prøvelytte helt gratis i hele 30 dager.

Drøm deg bort og hør så mange lydbøker du vil!