En sjov tur med dejlige forfattere

Skip ohoi! Mandag ettermiddag steg 26 forfattere og forlagsfolk om bord på Pearl Seaways, med kurs mot nydelige København. To dager med faglig og sosialt påfyll sto på agendaen. Det var fantastisk å endelig kunne samle hele den fine gjengen vår etter år med avlyste julebord og arrangementer.

Klar for avreise!
En svært overrasket Torill Børnes får se første bok i sin nye serie. Gled deg!
Ha det, Oslo.

Etter å ha funnet frem til lugarene, samlet vi oss i konferanserommet for å lære – og bli inspirert.

Vi hadde også en overraskelse på lur for Yvonne Andersen. Hun ble nemlig tildelt Gullboken! Gullboken er en påskjønnelse til en forfatter som har gjort en spesiell innsats for å spre leseglede til Norges befolkning. Cappelen Damms gullbok er et halssmykke med en bok i ekte gull. Gratulerer, Yvonne! Det var vel fortjent.

Direktør Karin Mundal deler ut gullboken til Yvonne Andersen.
Quiz-tid med Elisabeth Hammer, Ellinor Rafaelsen, Eva fra forlaget, Elin Brend Johansen, Adrian Angelico og redaktør Gry.
Elisabeth Hammer, Torill Thorup og Jeanette Semb. Konsulent Tonje, Martine Strømsnes, Renate Josefsen og Inger Harriet Hegstad satt på raden bak.

På kvelden ble vi servert en nydelig middag, og Adrian Angelico sto for kveldens mest rørende øyeblikk da han sang opera for oss.

Adrian Angelico bergtok med sin vakre stemme.
Redaktør Lisa, Pia Pedersen og Ellinor Rafaelsen.
God stemning rundt bordet!

Vel fremme i København var det tid for noen timer dansk hygge. Noen valgte å shoppe, mens andre dro på sightseeing. Den obligatoriske kroturen ble det også tid til!

Fine Nyhavn
Gråbrødretorv
Utsikten fra Rundetaarn
Redaktør Lisa, Pia Pedersen, Renate Josefsen, redaktør Ida, Adrian Angelico og Elisabeth Hammer.
Tid for lunsj!
Elisabeth Hammer og Yvonne Andersen
Pia Pedersen og redaktør Berit
Konsulent Tonje og redaktør Hege

Tilbake på båten hadde vi litt mer faglig påfyll, før vi avsluttet dagen med nok en deilig middag og mer skravling og latter.

Quongelig quiz!

Vel fremme i Norge var alle enige om at det hadde vært en herlig tur – og at vi har verdens beste forfattere!

💕