Julekos på Bristol med forfatterne

Torsdag 1. desember ble det tradisjonsrike forfatterjulebordet avholdt på Hotel Bristol i Oslo. Hvert år møtes forfattere, konsulenter og forlagsfolk i de samme flotte rommene i hotellets selskapslokaler, og hvert år er det like hyggelig å møtes, klemmes, skåles og snakkes. Vi har uten tvil verdens beste og triveligste forfattere i stallen vår!

Vi ble servert en nydelig treretters middag, direktør Karin Mundal talte om året som har gått, vi skålte en og to og tre ganger, og Elisabeth Hammer, forfatteren av Frostrose, holdt et særdeles underholdende kåseri om julen.

Etter middag er det tradisjon å samles i salongen til kaffe og kransekake, og der hadde forlagsnissen lagt igjen julegaver til hele gjengen. Forfatterne fikk selv lov til å velge seg en gave fra haugen, noe som ikke alltid var like lett … Er det de største eller de minste gavene som egentlig er best? 🙂

Kvelden ble avrundet med enda mer skravling, og dagen etter var alle enige om at det nok en gang hadde vært et strålende julebord.

Tusen takk for en nydelig kveld, fine forfattere og konsulenter!

Første skål!
Pia Pedersen, konsulent Espen og Tonje, Margrete og Lisa fra forlaget.
Flotte detaljer på det ærverdige hotellet
Nydelig forrett …
En like nydelig hovedrett …
Og en enda bedre dessert …
Karin Mundal talte om året som har gått.
Og Elisabeth Hammer kåserte.
Kransekake må vi ha!
Jentene i sofaen! Jenny Micko, Pia Pedersen, Ragnhild Synstad og Torill Thorup.
Jenny gikk for en stor gave fra nissen …
Og Ellinor var like fornøyd med sin!
Elisabeth Hammer, redaktør Margrete og redaktør Lisa foreviger aftenen.
Hege Løvstad Toverud, markedssjef Ingunn og Ellinor Rafaelsen.