Storslagent Årringer-teater

Leser du Årringer? Yvonne Andersen har skrevet nok et teatermanus basert på sitt rike univers fra den populære bokserien! Hun ønsker alle sine kjære lesere velkommen til Austmarka bygdetun i august, hvor forestillingen Årringer: Nye tider, gamle synder spilles. Et stort ensemble av aktører og musikere er klare til å gi deg en ny storslagen teateropplevelse!

Året er 1923, og skumle ting lurer under den tilsynelatende idylliske overflaten i bygda Lunderskog. Gamle hemmeligheter kommer til overflaten, og det trues med storstreik på sager og i vassdrag. Kjærlighet, dramatikk, humor, slærv og musikk går inn i et hele der vi skal både le og gråte. Noen skikkelser har gått ut av historien, og nye kommer til. Men Silja, Arvid, Mas-Karin, Mari, Eskild, Elvekongen er der alle sammen, sammen med fløtere, kæra på saga, spellemenn og en stor tropp av barn, ungdom og slærvekjærringer.

FOTO: AUSTMARKA BYGDETUN, NORSK SKOGFINSK MUSEUM

Servering og vandring

Det er servering før og etter forestillingen, samt i pausen. En time før forestilling kan du vandre rundt spilleplassen og oppleve folk og tablåer fra Årringer-universet. Vi tilbyr et behagelig amfi og god lyd, men du dessverre kan ikke ha med paraply om det skulle komme en regndråpe.

På rollelista finner du blant mange andre Kjersti Thorset, Jonas Linnerud, Solfrid Anita Ruud, Kathrine Kolgrov, Glenn Luijbregts, Trond Eng, Nils O. Ottesen, Anita ihler, Eva Vermundsberget, Lars Thyholdt og Kjetil Foseid. Musikken besørges av Søndre Finnskogen Spellmannslag og VM-trosserne. Øivind Roos skriver musikk og har regi, og Mette Skogbakken ordner klær og scene.

Yvonne Andersen

Spilletider

Forestillingen spilles følgende dager:

  • Onsdag 16. august klokka 19:00
  • Torsdag 17. august klokka 19:00
  • Fredag 18. august klokka 19:00
  • Lørdag 19. august klokka 18:00
  • Søndag 21.  august klokka 17:00

Billetter kjøper du på www.radhusteatret.no, og de koster 350 kr + avgift.

Kom gjerne med campingvogn og telt!

Det opprettes en egen Årringer-camp ved Austmarka samfunnshus. Her er det plass til både telt, bobil eller campingvogn! Veldig kjekt dersom du kommer langveis fra.

Ønsker du plass? Det kan bestilles på telefon 908 58 108.

Håper vi ses i august!

ÅRRINGER

Romantisk, lun og levende.

Silja Olafsen, eneste barn av sagbrukseier Arvid Olafsen, blir stående overfor et vanskelig valg. Skal hun gifte seg og føre slekten videre, eller skal hun trosse faren og ta over sagbruket? Midt i valget dukker det opp en fremmed i bygda. En omreisende tømmerfløter, kjent som Elvekongen. Den lille bygda blir også rammet av en uhyggelig hendelse…