Møt Elle fra Arendal

Nå som vi skal tilbringe litt tid på Sørlandet fremover, kan det være fint å bli bedre kjent med Elle, Othilie og de andre personene vi møter i den nye serien Magnolia.

Tekst: Ragnhild Havstad

I Magnolia møter vi først og fremst Elle – eller Elevine som hun egentlig heter.

Elle er hjertet og stemmen i fortellingen, selv om vi også etter hvert skal høre historien fortalt fra synsvinkelen til et par, tre andre viktige personer. 

  • Henry Lycke og Edvard Lycke er faren og broren til Elle, og de viktigste skikkelsene i Elles liv.
  • Moren Nora har Elle et vanskelig forhold til, noen som gjør henne både usikker og trist.
  • Venninnene er Elle derimot svært knyttet til, særlig Othilie.
Othilie og Elle er gode og nære venninner.
  • Tomine er en jevnaldrende tjenestepike som betyr mer og mer for Elle, og som viser seg som en trofast venninne og støtte.
  • Jens er Tomines bror, som også arbeider for familien Lycke og som deler Elles kjærlighet til alt som vokser og blomstrer.
  • Niels er en ung, pågående herremann som viser Elle mer interesse enn hun setter pris på. Og da Elle brått og uventet møter en fremmed, heltemodig mann som hun får følelser for, blir det enda mer tydelig for henne at hun ikke ønsker Niels’ oppmerksomhet. 
Huset og hagen Lyckeborg
Elle slik vi kan oppleve henne  – glad, en god og støttende venninne og tankefull.

Litt etter litt vil enda flere mennesker entre Elles liv og få stor betydning for veien hun skal følge …   

Men nesten like viktig som persongalleriet er omgivelsene og bakgrunnen der historien utfolder seg! Vakre Arendal og den fine skjærgården har nemlig også en stor plass i fortellingen og er nesten som en egen «karakterer» å regne. 

Kos deg med Magnolia!

Ragnhild

(Foto: Nasjonalbiblioteket)

Magnolia

– en rørende og hjertevarm serie fra Sørlandet

Bli abonnent i dag og få Ragnhild Havstads nydelige serie rett hjem – portofritt! I velkomstgave får du den første boken i abonnementet + et par flotte vanter med fuskepels og praktiske touchfingre GRATIS.