Det kommer en Vestavind!

Når desember starter i år, er det også tid for å stormende følelser og ulykkelig kjærlighet på Orknøyene og i Bergen!

Endelig kan vi annonsere at Torill Karina Børnes’ medrivende debutserie snart er i salg igjen. 1. desember lanserer vi Vestavind!

Vestavind er en dramatisk og sterk historie, basert på den utrolige historien om skottejenta som rodde ut for å melke kyrne, men endte opp på den vestnorske kyst ….

Alle NorskeSerier-abonnenter får tilsendt første bok i Vestavind i løpet av november. Serien er på ni bøker. 🌟

Denne velskrevne boka har alt! Personer, miljø og handling fenger – og den avsluttes med en real cliffhanger (…) til og med etter flere dager tenkte jeg på disse personene.

MARGIT SANDEMO, om bok 1 i serien
Dramatisk natur på Orknøyene

OM SERIEN:

Kan en amulett vise hvem som er hennes utkårede?

Orknøyene, 1612: Det er noe spesielt med Maria av Rendall, det har hun fornemmet siden hun var liten. Hun vokser opp som bondejente under beskjedne kår, men i årene hennes renner adelig blod.

For å finne sitt hjertes utkårede tyr Maria til morens gamle amulett. Sagnet sier at den som vil bære den, er skjebnens utvalgte. Da mannen med de intense blå øynene velger å legge den rundt halsen sin og lover å bære den for alltid, forstår hun at hun har funnet den rette. Men etter 17 års stillhet blander Marias egentlige far, den forhatte jarlen av Orknøyene, seg plutselig inn i Marias planer. Han har all makt og er vant til å få det som han vil …

Vestavind ble for første gang utgitt i 2013, under navnet Spinnesteinens løfte. Serien ble på åtte bøker, og i den åttende boken fikk leserne vite hvordan historien til Maria endte. Torill har lenge hatt et ønske om å fortelle hva som skjedde med de andre personene i serien, og det, pluss litt mer, får du svaret på i den niende, nyskrevne boken.

Brev til deg fra Torill

I første bok i Vestavind har Torill skrevet et brev til sine nye lesere:

Kjære leser

Vestavind er en historie om kjærlighet og mot, en ubrytelig ed og en amulett som viser vei i et landskap av eldgamle norrøne tradisjoner og skotsk overherredømme på Orknøyene. Fortellingen går fra øya i vest til Norge, slik også sagnet om skottejenta forteller oss.

Maria er min heltinne. Hun er søkende og modig, og tar skjebnesvangre valg som former hennes og andres liv. Og da skjebnen tar overhånd og styrer henne i en helt annen retning enn hun hadde tenkt, må hun bruke alt hun har av livsmot og styrke.

Jeg håper at du vil like fortellingen om Maria, og ønsker deg god lesning!

Torill Karina Børnes har også skrevet Morild og Snøklokker. Torill kommer fra øya Sotra utenfor Bergen og bor i Ytrebygda med mann og barn. Hun er utdannet tekstforfatter fra Westerdals reklameskole og har en bachelor i litteraturvitenskap fra Universitetet i Bergen.

Leserne om første bok i Vestavind:

Spennende og overraskende!

Ann Kristin Livrud, serienyter 

Fantastisk lesning. To seksere på terningen fra meg!

Lise Soleng, bokelsker

Jeg ble fascinert fra første kapittel. Handlingen og historien bergtok meg. Terningkast 6!

Bente Soltveit, serieleser

«Denne velskrevne boka har alt!»


Stormende følelser og ulykkelig kjærlighet på Orknøyene og i Bergen! «Denne velskrevne boka har alt!» sa MARGIT SANDEMO etter å ha lest første bok i Vestavind.

Som abonnent får du Vestavind rett i postkassa – portofritt! I velkomstgave får du den første boken i abonnementet + en dekorativ julestjerne HELT GRATIS!