Bli med på krystallfest!

Kjære leser!

I januar lanseres Jenny Mickos tredje romanserie. Krystallpikene er en medrivende og uforglemmelig romanserie om to små piker som  trosser sult og kulde, og overlever det umulige. Det skal feires, og vi vil ha DEG med på feiringen! 🎉

VELKOMMEN TIL LANSERINGEN AV:

Når? Onsdag 24. januar, klokka 17.00

Hvor? Folkets hus på Askøy (se mer info lenger ned)

På Folkets hus blir du tatt imot av hovedpersonen selv: Jenny Micko! Du får også anledning til å møte forlagsfolk og mingle med andre lesere.

Alle gjester får servert bobler i glasset, vi skal kose oss deilige cupcakes, og Jenny skal bokbades. Bokbaderen er ingen ringere enn Torill Karina Børnes, forfatteren av Snøklokker og Vestavind!

Etter bokbadingen blir det anledning til å få med seg en signert bok, og alle gjester drar også hjem med en stor gavepose.

Arrangementet er helt gratis!

Påmelding

Det er et begrenset antall plasser, så her blir det «førstemann til mølla»!

Vil du være med? Send en e-post til norskeserier@cappelendamm.no innen fredag 19. januar.

Håper vi ses!

Folkets hus på Askøy ligger på Kleppestø og har adresse Holmedalen 7. Det tar 10 min å gå fra båten, og kun et par minutter å gå fra bussholdeplassen Holmedalen. Det er også gode parkeringsmuligheter.

Krystallpikene er et ekte vintermirakel. 

Kjære leser

Krystallpikene er basert på en sann historie. Og jeg har brukt mitt eget nabolag som kulisse. Ask på Askøy er virkelig vakkert, og her finnes det masse historie å ta av. Faktisk bodde Amalie Skram kun et steinkast unna mitt hus. Det er dog ikke henne denne historien skal handle om, men tre andre meget spesielle unge kvinner.

21 skjebnesvangre døgn forandret livet til fabrikkeierens døtre for alltid. Og nå blåser forandringens vinder igjen gjennom den lille bygden. Hva er det som skjuler seg i skogen, og hvilke gamle hemmeligheter ulmer under overflaten?

Velkommen til krystallpikenes verden!

Jenny

JENNY MICKO (født 1980) er journalist og forfatter, og er kjent for romanseriene Lydias løfte og Aftenstjernen. Hun kommer fra Linköping i Sverige, men som 20-åring gjorde hun bergenser av seg. I dag driver hun og ektemannen Thomas Askøy Dyrefristed.