En sterk og fengslende serie

Renate Josefsen fikk en stor leserskare etter utgivelsen av «Stina Saga». Mange har ventet spent på den neste serien hennes – og nå er den endelig her! 12. april lanseres «Skogstjerner»!

«Skogstjerner» er en medrivende og gripende romanserie om å finne røttene sine – med handling fra Trøndelag og Ofoten.

Bli med på en spennende og eventyrlig reise tilbake til 1800-tallet, der Agnis lever et trygt og godt liv dypt inne i de ville skoger. En dag blir familien innhentet av gamle hemmeligheter, og Agnis ført ut i det ukjente …

Hvem er hun egentlig, og hvor kommer hun fra?

Renate Josefsen har en helt unik fortellerstemme. Hun speiler både tid og sted usedvanlig godt, og skildrer alt tett og nært. Nerven i beretningen gjør Renates bøker umulige å legge fra seg. «Stina Saga» var inspirert av et kjent sagn fra Renates hjemtrakter i Nordland. Også i «Skogstjerner» utspiller mye av handlingen seg nær hjemstedet hennes.

OM SERIEN:
Nordre Trondhjems amt, 1833. På den vesle avsides plassen Skogsjø har Agnis hatt en skjermet oppvekst. Vennene er en tam ravn og sauen Ulla, og de dype skogene rundt gården er hennes eneste tumleplass. Frem til nå. Da faren dør etter en arbeidsulykke, er det Agnis som må bringe kisten trygt til Granmo gård – til storbonden som råder over hennes og morens videre skjebne …

Den første boken i serien heter Ravnejenta.

Umulig å legge fra seg. Slutten er utrolig!

@lesestunder

For en bok! Dette vil jeg absolutt lese mer av – fort! En troverdig fortelling det er lett å leve seg inni. Jeg ble veldig oppslukt!

@bokelskerida

Startet med et smell, og fanget interessen min fra første sekund!

@lesespiren

Hilsen fra Renate til alle sine nye og gamle lesere:

Siden den forrige serien min, Stina Saga, har jeg visst at jeg skulle skrive mer, fra et sted jeg har nær tilknytning til.

Så møtte jeg henne. Først var hun bare en liten, unnselig jentunge. De lange flettene hang som to rep nedover den smale ryggen. En strime sollys smøg seg mellom grantrærne, spilte i det blåsvarte håret. Lik ravnefjær.

Jeg fulgte etter henne på dyretråkket ut av skogen. I en liten lysning dukket det opp en fjøsgamme og et uthus. Så en liten stue.

Ut av stuen kom en lutrygget kvinne. Hun grep om jenta, skjente litt på henne, før hun ble skjult i en heftig omfavnelse. En eldre mann kom også til. Han strøk barnet ømt over håret. Barnet smilte opp mot dem, og rakte frem buketten hun hadde holdt klemt i den lille neven. Så vandret de sammen inn. Jeg betraktet dem gjennom vinduet. Så buketten med skogstjerner bli plassert i et krus på bordet.

Jenta var Agnis. Men hun levde ikke der jeg først hadde trodd. Ikke i vakre Skjomen i Ofoten, men nord i Trøndelag. Jeg forsto etter hvert at det var en grunn til det. At mørke hemmeligheter og farer fantes i livet hennes. Men også at skogstjernene hadde en dyp og inderlig betydning for henne.

Hilsen fra Renate

Vakker, stemningsfull og spennende! Anbefales!

@ingercharlotteleser

Skogstjerner


En medrivende og gripende romanserie om å finne sine røtter.

Renate Josefsen fikk en stor leserskare etter utgivelsen av «Stina Saga». Mange har ventet spent på den neste serien hennes – og nå er den endelig her! I salg 12. april!


Som abonnent får du bøkene tilsendt automatisk – til samme pris som i butikk. Vi spanderer porto!