Vennene våre i Vintervik

«Vintervik»  er en fascinerende bokserie om et koselig lite sted, skumle hensikter, forbudt kjærlighet og inderlige følelser. Hvem møter vi her?

På forsiden av første bok ser vi søte Irene Heier og beileren Lasse Sandanger.
Mon tro hva Rut Heier synes om dette møtet?

Intriger og romanser på 60-tallet!

Vi gleder oss til å ta fatt på en ny serie, og da er det alltid spennende med de nye menneskene vi møter. Her forteller Synnøve oss litt mer om de nye vennene våre i Vintervik.

Endelig er Synnøve Eriksen tilbake med en rykende fersk serie!
Hvem er det vi treffer i «Vintervik», Synnøve?

– I bøkene får vi stifte bekjentskap med en hel rekke spennende og særegne skikkelser, og det vil selvsagt også dukke opp en vakker og geskjeftig katt, enøyd og guddommelig.

Kan du beskrive litt nærmere hvem de ulike personene er?

– Vi møter Rasmus Sandanger, som går siste året på folkeskolen, sjømannen Mattias Isaksen, som skysser skjærgårdsungene, eieren av skipsverftet Rut Heier og hennes barnebarn Irene Heier, som er utdannet lærerinne, og skolebestyrerinnen Annie Bengtsen.

Dette er Annie Bengtsen, som kanskje har litt av hvert å tenke på …

Og hva med katten, du har alltid med en katt i seriene dine…
«Vintervik» er min åttende romanserie, og ja, felles for samtlige serier er at det alltid dukker opp en katt eller tre. I «Bergfoss» var det Pus-Pus, «Doras datter» hadde sin Sir Walter, og «Nordlys» sin David, i «Østenfor sol» ble vi kjent med Bustebart, i «Syvene sans» trippet Ole, Dole og Doffen rundt på silkemyke poter, mens Lassie underholdt oss i «Jordbærdamene» , og den trefargede lykkekatten Ester romsterte i «Der stiene møtes».

Hvem dukker opp denne gang? Les, så får dere svaret!

Hilsen fra Synnøve
Dette er katten som dukker opp i «Vintervik». Hvilken av Synnøves katter er dette?

Få første bok GRATIS!

  • Skumle hensikter
  • Et koselig sted
  • Forbudt kjærlighet

«Vintervik» har ALT! Bestill GRATIS bok her!

OM SERIEN:

Et idyllisk lite sted – forviklinger i kø …

Bli med på en reise til det livlige 60-tallet, kjenn solens varme stråler og kos deg med frisk sjøsprøyt, vakker natur og nye venner! Vintervik er en fascinerende bokserie om et koselig lite sted, skumle hensikter, forbudt kjærlighet og inderlige følelser. Synnøve skriver med en egen varme og herlig, lun humor som gjør at du kan drømme deg bort til tidligere tider.

August, 1959: En solrik dag legger ferga til kai i det pittoreske tettstedet Vintervik. Om bord er både gammel og ung, fattig og rik. Folk smiler og ler, og idyllen er til å ta og føle på, men da en ung, fattig sjømann flørter åpenlyst med den vakre, velhavende arvingen til stedets skipsverft, begynner ryktene å gå og forviklingene skyter fart.

Samtidig ventes en ny lærerinne til stedets vesle skole, men hun dukker aldri opp. Snart slår glansbildet sprekker, og Vinterviks harmoni forstyrres av et makabert funn. Hvem kan man stole på, og hvor godt kjenner man egentlig naboene – selv på et lite sted?

SYNNØVE ERIKSEN, forfatteren av suksessfulle romanserier, er tilbake med nye intriger og romanser! Bli med på en reise til det livlige 60-tallet, kjenn solens varme stråler og kos deg med frisk sjøsprøyt, vakker natur og nye venner.

Synnøve Eriksen skriver med en egen varme og herlig, lun humor som gjør at du kan drømme deg bort til tidligere tider.

Bli abonnent på «Vintervik»

– og få bøkene rett hjem i postkassen

«Vintervik» er en fascinerende bokserie på 16 bøker, om et koselig lite sted, skumle hensikter, forbudt kjærlighet og inderlige følelser. 


Bøkene koster akkurat det samme som i butikk og leveres portofritt hjem til deg. Abonnementet er helt uforpliktende, og du kan når som helst avslutte det.