Vinn Vintervik-koppen! OPPDATERING!

VINNERNE ER TRUKKET!

Kari Helen Johansen med Socks og Kristine Kiran og Geir Hannasvik med Bagheera er de heldige vinnerne av BOK og KOPP fra «Vintervik»!

Her er vinnerbildene:

Socks fra Åsnes Finnskog og Bagheera fra Smøla.
vintervik

Bli abonnent på «Vintervik»

I velkomstgave får du to GRATIS gaver: et delikat og gullfarget armbånd med et søtt hjerte + et praktisk reisesmykkeskrin.


Bøkene koster akkurat det samme som i butikk og leveres portofritt hjem til deg. Abonnementet er helt uforpliktende, og du kan når som helst avslutte det.

Nå er første bok i Synnøve Eriksens aller nyeste serie, «Vintervik», på vei til postkasser og butikker. Det feirer vi med en kattekonkurranse!

Katter har en helt spesiell plass i hjertet til Synnøve Eriksen. Vi ønsker derfor at du skal sende inn ditt fineste bilde av en katt! Din katt, nabokatten eller en katt som bare dukker opp og bestemmer seg for at den vil være hos deg. Slik som katten du møter i «Vintervik»:
Hvem er den vakre og enøyde katten vi møter i «Vintervik»?

Dette sier Synnøve selv om kattene som dukker opp i alle seriene hennes:

– «Vintervik» er min åttende romanserie, og ja, felles for samtlige serier er at det alltid dukker opp en katt eller tre. I «Bergfoss» var det Pus-Pus, «Doras datter» hadde sin Sir Walter, og «Nordlys» sin David, i «Østenfor sol» ble vi kjent med Bustebart, i «Syvende sans» trippet Ole, Dole og Doffen rundt på silkemyke poter, mens Lassie underholdt oss i «Jordbærdamene» , og den trefargede lykkekatten Ester romsterte i «Der stiene møtes».

Hvem dukker opp denne gang? Les serien, så får dere svaret!

Vil du delta i konkurransen? Send kattebildet til oss innen fredag 9. august på e-post til: norskeserier@cappelendamm.no

Vi trekker to heldige vinnere av den superfine Vintervik–koppen!