Alle elsker Vintervik

Det er rett og slett en fryd å lese alle fine anmeldelser, og å se hvor glade dere er for at Synnøve Eriksen er tilbake med en ny serie!

Mange abonnenter har lest ferdig bok 1 allerede, og venter i spenning på fortsettelsen i bok 2.

Fantastisk! Og for en cliffhanger! Jeg storkoste meg i Vintervik. Terningkast 6!

@books_astherapy

Skjulte hemmeligheter og vakker idyll side om side. Får opp pulsen og kryper inn i sjela!

@korrekturfeilen
Vintervik blomst

Les flere av anmeldelsene fra Instagram her:

vintervik

Herlig lesning!


«Dette er første bok i en helt ny serie, og vi får bli med til et lite tettsted ved havet i vest. Jeg synes det er riktig moro og forfriskende å få bli med til 60-tallet! Det er gøy og spennende å lese om hvordan det kunne være på den tiden. Vi følger flere interessante personer, både unge og eldre, fattige og rike, og jeg er spent på hvordan det går med karakterene! Koselig sommerlesning! Det er så fint å være i den stemningen som historien og tiden gir, og jeg koste meg veldig med å lese boken!»

@ingercharlotte.leser

Lover skikkelig godt

«I denne første boka får vi idyll, hemmeligheter, fellesskap, spenning, kjærlighet og mysterier. Sammen med et spennende, variert og fint sammensatt persongalleri, ble det en fantastisk start på en ny serie.
Boka er underholdende og skrevet i et lett og fengende språk med fin lengde på kapitelene.
Det kommer også flere gode plott underveis, og dette er bare første bok – så det lover skikkelig godt for fortsettelsen.
Og med den slutten blir nysgjerrigheten skikkelig pirret, og man vil selvfølgelig lese fortsettelsen!»

@mammasissel_leser

Jeg vil lese mer

«Vi er tilbake på 60-tallet og det lille tettstedet Vintervik. Et tilsynelatende koselig lite sted, men raskt begynner ting å skje. En lærerinne som ikke dukker opp til skolestart? Et makabert funn, forbudt kjærlighet, ulykkelig kjærlighet, sterke bånd, damer med tæl og en enøyd katt.  

Som vanlig fløy sidene og jeg vil lese mer, bli mer kjent med folkene, historiene deres og ikke minst: finne ut hva som foregår på den lille øya. Et gledelig gjensyn med Synnøve Eriksens bokverden!»

@siljes_bokdagbok

Synnøves redaktør, Lisa, skriver (blant annet):

«HJERTESLAG er første bok i den herlige, nye 60-tallsserien VINTERVIK av Synnøve Eriksen! 👏👏🥰🥰❤️❤️ … Digger Synnøves lune sans for humor og den nydelige balansen mellom kos, kjærlighet og spenning! 😘😘😘 Og veldig kult med 60-tallet, da!»

@lisas_boker

Likte den umiddelbart

« En veldig koselig atmosfære, hvor man kommer godt inn på ulike personer, både gamle og unge, samtidig som det er noe mystisk og underfundig, som vi får i små drypp, og som vekker nysgjerrigheten og leselysten, og ikke minst holder drivet oppe.
Du får alt en spennende seriebok skal gi deg, med litt ulovlig kjærlighet, noen spenningstopper mellom ulike personer både fra samme, og ikke minst også fra ulike samfunnslag. Man får vondt av enkelte i boken, og heier på andre, slik det skal være. Og jeg er også svært glad i det gode samholdet mellom ulike generasjoner som kommer frem, samt at boken gir innsyn både i læreryrket og i hjem hvor forholdene ikke er så bra, på en måte jeg ikke har lest før. Det synes jeg var veldig bra. Jeg leser svært gjerne videre på denne serien, og kan anbefale den, og gir den en sterk 5 på terningen. »

@ingunns_bokglede

Bli abonnent på «Vintervik»

– og få bøkene rett hjem i postkassen

«Vintervik» er en fascinerende bokserie på 16 bøker, om et koselig lite sted, skumle hensikter, forbudt kjærlighet og inderlige følelser. 


Bøkene koster akkurat det samme som i butikk og leveres portofritt hjem til deg. Abonnementet er helt uforpliktende, og du kan når som helst avslutte det.