Elin Brend Johansen

Elin Brend Johansen, født 1978, er bosatt i Fetsund. Hun er utdannet innen PR og journalistikk, og har en brennende lidenskap for litteratur, historie og teater.

Elin har blant annet arbeidet som frilansjournalist i Budstikka og hatt engasjement i Bærum Barneteater, hvor hun selv var medlem i perioden 1990 til 1996. Fra 1998 til 2004 var hun instruktør for amatørteatergruppen Bærmuda Mini. Hun har også spilt i Bærum Musikk- og Danseteater.

Elin debuterte i 2006 med bokserien Farlige krefter, og i 2010 kom første bok i serien Alvestad.

Vil du vite mer om Elin? Besøk bloggen hennes – Bokelskerinnen!

Serier

3 kommentar(er).
 1. Anne Lena Hagen:

  Hei. Ble bare litt usikker på siste boka,Alvestad ,som jeg sitter å leser nå.Er det gjort feil med vilje? Først står det tante Victoria,at hu er tante til barna til Louise. Så litt senere sier Louise til Sabrina,slik sier min søster Victoria ????? Etter mitt hode er Ingrid søster og tante,ikke Victoria. Pirk,men litt irriterende. ?

  8. september 2017 kl 18:47
 2. […] Forfatter, journalist og bokbloggkollega, Elin Brend Bjørhei, holdt foredraget om hvordan trekke flere lesere til bloggene våre. Det var et meget godt og interessant foredrag, fullt av konsise og konstruktive tips om alt fra hva som skaper et godt innhold, via integritet og habilitet, til hvordan være mest mulig synlig og tilgjengelig (f.eks. ved å delta på Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Goodreads, Bokelskere, andre blogger osv). Konklusjonen var likevel at det viktigste er trivselen, entusiasmen og gleden ved å lese, og deretter formidle leseopplevelsen og/eller hva man faktisk subjektivt og objektivt synes om den litteraturen man leser. Er man tro mot seg selv, egen blogging og de bøkene/sjangrene man setter pris på, så vil leserne komme etterhvert. Det er viktig å være tålmodig. (Bildet er lånt, med tillatelse, av Elin Brend Bjørhei) […]

  15. september 2013 kl 21:52
 3. anne kvål stangeland:

  Hei Elin.
  kjempekjekke bøker du skriver om Alvestad, men eg lurer bare på hvor mangen bøker og om du ikkje kan legge inn dato for nyeste bok på din side…eller dato for neste bok….

  28. september 2011 kl 09:49

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg om forfatteren