Alvestad

Begjær, mysterier og hverdagsslit på Nedre Romerike

Ingrid Alvestad har i flere år levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag kommer det et oppskakende telegram. Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike.

Snart tvinges Ingrid til å velge mellom forpliktelser og lengsler, mellom ansvar og drømmer. Det viser seg fort at hun slett ikke er velkommen på gården, hvor fortidens synder lurer i krokene.

Kjærlighet, svik og fattigdom er alle ingredienser i Elin Brend Johansens romanserie. Seriens handling er lagt til Nedre Romerike på slutten av 1800-tallet.

Alvestad er skrevet av Elin Brend Johansen.

Se lanseringsfilmen til serien:

8 kommentar(er).
 1. Kenneth:

  Jeg elsker serien,for meg kan det bli 100 bøker,jeg liker lange serier. Skulle bare ønske det kunne komme ut minst en bok i måneden,da bøkene er så spennende ,at jeg må samle opp ca 10 bøker, for jeg begynner å lese,Heldigvis har jeg syv andre serier,eller om det er 8. Også kjøper jeg hele bokpakker som jeg leser når jeg venter med å fylle opp mine favorittserier. Denne er en av dem! Er lesoman,må ha en bok rundt meg hele tiden.

  17. oktober 2018 kl 14:15
 2. Aslaug Norun Håvik:

  Koselig serie, men nå er jeg lei….burte vært opplyst hvor mange år den skal vare…….

  9. april 2017 kl 10:56
 3. Aslaug Norun Håvik:

  Jeg synes serien er fin og underholdende, men hadde aldri begynt å lese den hvis jeg viste at den skulle vare o flere år…siden 2010!! Synes det må være litt mere forutsigbar hvor mange bøker det kommer til å bli….

  9. april 2017 kl 10:49
 4. May:

  En kjempekoselig serie. Koser meg veldig med denne serien. Men kan det sies noe om sånn ca hvor lang denne serien vil bli?

  2. januar 2014 kl 10:03
 5. Ritha:

  Storkoser meg med denne serien. Mye på grunn av at jeg bor i det området det skrives om. Rett ved lensene, men mest på grunn av forfatterens evne til å fange min interesse. Gleder meg til neste bok.

  6. mai 2012 kl 11:50
 6. nina elisabeth m:

  jeg samler på alvestad den er spennende og mange uhygelige ting skjer med ingrid og hennes søster.klem nina

  22. oktober 2011 kl 22:15
 7. Elin:

  Jeg liker serien, den er små sjarmerende og spennende å lese:)

  23. februar 2011 kl 00:29

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *