En smaksprøve på Maria av Svaneberg

De aller første eksemplarene av den nye, sjarmerende serien «Maria av Svaneberg» har kommet fra trykkeriet. Flott bok! Noen har kanskje fått den posten alt, fordi de abonnerer på noen andre serier.

Boka kommer i salg i dagligvarehandel og kiosker mandag 11. juli. Men hvis du er for nysgjerrig til å vente, kan du lese den på nett alt nå ved å klikke her!

Vestfold, 1807

En nattlig ridetur får uante følger for godseierens datter…

Maria er vitne til at våpen blir lastet om bord i et skip i Tenviken. Og hun blir oppdaget. Som godseierens datter har hun levd skjermet og beskyttet fra verden. Møtet med Philip, en velstående, men hovmodig enkemann og godseier, virket både forlokkende og skremmende på henne. Men selv med sine fylte nitten år, drømmer hun ikke om ekteskap. Bare tanken gjør henne vettskremt.

Han betraktet henne fra den hvite hesteryggen. Sabelen var tydelig nå, sammen med offiseruniformen, og håret skinte blåsort under månens lys. Fortsatt var det umulig å skjelne trekkene hans. Offiseren slapp seg ned fra hesten og kom mot henne.

Elisabeth Hammer (f. 1970) bor i Horten sammen med mann og tre barn. Elisabeth er utdannet jurist, men ved siden av jobben har hun alltid skrevet. Maria av Svaneberg er hennes første romanserie.

6 kommentar(er).
 1. Filiz Hesjedal:

  For en fantastisk bok!! -kan ikke vente med å få lest de andre bøkene 😀 Dette er tydeligvis en serie som passer for de som er håpløse romatikerer, eventyrlystne og ikke greier å legge fra seg boka når de først har begynt!! 🙂 Fantastisk jobb av forfatteren! : )

  2. august 2011 kl 08:12
 2. Bjørg:

  Morsomt å lese en serie fra hjemstedet, Anja. Spennende er den også.

  5. juli 2011 kl 12:17
 3. Elin:

  Virker som en spennende serie:)

  4. juli 2011 kl 22:25
 4. Anja:

  Det er ikke ofte jeg leser romanserier, men det er litt fristende når den er såpass lokal, vestfolding som jeg er…

  4. juli 2011 kl 15:59
 5. Tone:

  Ja, omslaget var flott og fristende!

  4. juli 2011 kl 13:22
 6. Elin B.J.:

  Nydelig omslag 🙂

  4. juli 2011 kl 12:38

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *