Elisabeth Hammer

Elisabeth Hammer (1970) bor i Horten og skriver fra Vestfold. Hennes første romanserier var den nydelige Maria av Svaneberg, så fulgte hun opp med rørende Misteltein og magiske Skumringstid. Nå skriver hun på et ekte eventyr i Frostrose – med masse dramatikk, kjærlighet og uventede vendinger.

Det er alltid en glede å treffe Elisabeth, for en blidere person skal du lete lenge etter. Hun elsker å dikte historier og skrive spennende bøker – og det er aldri et kjedelig øyeblikk i bøkene hennes. Inspirasjon finner Elisabeth i naturen, gjennom musikk, fra drømmer og ved å lese alt fra fantasy og krim til romantikk.

Elisabeth har et sterkt engasjement for de svake i samfunnet, og hun har et stort hjerte for både dyr og barn. På fritiden liker hun å lese, se TV-serier og gå lange turer. Men først og fremst er hun en skikkelig fotballmamma som reiser land og strand rundt for å heie på Norges desidert beste fotball-lag: Nemlig Borre-jentene!

Serier

36 kommentar(er).
 1. Elisabeth Hammer:

  Hei Heidi-Merete! Så hyggelig å høre at du liker første bok i Frostrose😊 Det er ikke bestemt hvor mange bøker det blir, men jeg skriver ikke så lange serier. De forrige har vært på 16, 24 og 18 bøker. Jeg har en facebookside som heter «Elisabeth Hammer- forfatterside» hvor du også kan kontakte meg📖

  23. mai 2019 kl 14:32
 2. Heidi-Merete:

  Heisann.

  Jeg har fått den første boka i den nye serien din Frostrose og den virker utrolig spennende. Jeg bare lurte på hvor mange bøker det er i serien…??

  Og svarer du kun på spørsmål her eller svarer du også på mail?

  Mvh Heidi-Merete.

  22. mai 2019 kl 21:04
 3. Frances Thorbjørnsen:

  Hei ..
  Nå har jeg lest siste bok av Maria av Svaneberg –en utrolig bra serie. Jeg syntes at det er den beste serien jeg har lest, og jeg har og leser mange serier. Denne serien er utrolig bra skrevet …også er det ikke all den reprisen –her får en fortsettelse av serien etterhvert som bøkene har kommet ut –og ikke som i andre sereier som det er masse repriser. Denne serien kunne ha vært lengre —men en får håpe på at det kommer en fortsettelse senere. takk for en kjempe fin serie.Dere som leser serier bør absolutt få med dere denne serien .

  6. mars 2013 kl 10:00
 4. Heisan, her var det noen tilbakemeldinger jeg ikke hadde fått med meg! Tusen, tusen takk for hyggelig ord, Nina, Frances og Siri, jeg er svært glad for å høre at dere setter pris på Maria 🙂

  10. januar 2013 kl 01:27
 5. siri:

  Jeg leser ikke bokserier. Eller, dvs, jeg gjorde det ikke før. Før Maria av Svaneberg. Den er helt super! Spenning, romantikk, intriger – abonnerer selvsagt og venter intenst på neste bok! Hurra for deg!!

  13. desember 2012 kl 12:38
 6. Frances Thorbjørnsen:

  Hei
  Bok nr 12 er lest forlengst —-Den var i likhet med de andre bøkene i serien kjempe bra,gleder meg til neste bok.Har sagt det før ,men dette er en serei som er verdt og lese—bare nytt lesestoff meeeeger braaa

  20. september 2012 kl 13:19
 7. Frances Thorbjørnsen:

  Hei .
  nå er bok 11 lest ,meget bra , den var som tatt rett ut fra virkeligheten, helt innponert jeg ,venter spent på neste.du får igjen terning 6 av meg .

  8. august 2012 kl 11:21
 8. Nina:

  Hei Elisabeth

  Stjal denne boka fra mamma for å ha noe å lese i ferien. Tenkte at dette kom til å bli med den ene boka…. Men der tok jeg feil !! Du skriver så godt at jeg kan nesten ikke vente med å komme tilbake til Norge å kjøpe neste bok.. Og neste bok. Lenge siden jeg har blitt så hekta…

  Med mange klemmer fra en gammel venninne av dine storesøstre

  7. august 2012 kl 22:05
 9. Elisabeth:

  Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger, Christine og Irene, det setter jeg stor pris på 🙂

  15. juli 2012 kl 08:35
 10. Christine:

  Har aldri lest en hel bok frivillig pga mine «konsentrasjonsvansker».Helt til en gammel dame på jobben ga meg en bok hun hadde fått tilsendt gratis i posten,nemlig Maria av Svaneberg.Begynte å lese noen få sider hver kveld,så plutselig for første gang i mitt 26 års lange liv var jeg oppslukt og klarte da ikke å stoppe før boka var ut lest.Klarer nesten ikke å vente til neste bok kommer i postkassa:-)Du er utrolig dyktig!Jeg har anbefalt denne serien til mange:-)

  5. juli 2012 kl 01:27
 11. Irene:

  Aldri har jeg blitt så oppslukt av en serie som Maria av Svaneberg. Jeg leser bøkene igjen og igjen….. og jeg håper virkelig at du ikke har tatt livet av Philip Elisabeth!! 😉
  Det må bli de to!!!! ( Og Mathias og Karen:))
  Fantastisk god lesning.

  25. juni 2012 kl 12:42
 12. Elisabeth Hammer:

  Hei og tusen takk for det alle tre. Det er alltid spennende når en ny bok slippes, og en stor lettelse å høre at den falt i smak. Ha en fin helg 😀

  22. juni 2012 kl 15:11
 13. Ann Katrin:

  Bok nr 10 er lest hele 3 ganger, og jeg sitter igjen med en klump i hjertet 🙁 Lever meg så inn i denne historien, og blir bare helt frustrert over hvor komplisert livet til Maria er….. Er jo ikke mulig og ikke bli oppslukt av denne serien. Du er en dyktig forfatter Elisabeth 🙂 Gleder meg vanvittig mye til neste bok!! God sommer 🙂

  22. juni 2012 kl 11:51
 14. Frances Thorbjørnsenj:

  Hei. Bok 10 er lest og jeg sier det igjen helt topp. Ny hadling ikke masse repitisjon. Dette kan du virkelig. Du skriver kjempe bra fengende lesning hele veien. Kan det bli bedre…Gleder meg til neste bok .blir terning kast 6 hos meg.dette er braaaaaaa.

  21. juni 2012 kl 21:42
 15. Asbjørg:

  Bok nr 10! Herlig! Som du kan å kamuflere det sjølvsagte! Fekk gåsehud då eg las liste linja…fortsettelsen vert fabelaktig!

  19. juni 2012 kl 22:08
 16. Elisabeth Hammer:

  Hei alle sammen, og takk for de hyggelige tilbakemeldingene! Nå er bok 10 snart i butikken, håper dere liker den også 😀

  15. juni 2012 kl 10:31
 17. lillian johnsen:

  gleda meg vanvittig for hver bok som kommer.

  13. juni 2012 kl 15:40
 18. Ann Katrin:

  Du klarer det igjen du Elisabeth 🙂 Jeg er helt bergtatt av Maria, og håper hele tiden at hun skal få sin Phillip tilbake. Men det kan kanskje se noe «svart» ut nå. Du er iallefall flink til å holde dine lesere på pinebenken ( er jo bare såååå spennende). Takk igjen for en utrolig velskrevet serie 🙂

  8. mai 2012 kl 13:32
 19. Frances Thorbjørnsenj:

  Nå er bok nr.8 lest og jeg er helt revet med,fikk ikke lagt den fra meg,men det ringte på døra og vi fikk gjester (grrrrr),når de dro tok jeg fatt på boka igjen ,og leste den ferdig. Utrolig bra den fenger fra start til slutt ,meget bra skrevet.Gleder meg til neste bok kommer.

  2. april 2012 kl 21:37
 20. NorskeSerier:

  Hei Silje,

  Bok 9 av Maria av Svaneberg er ikke siste bok, så du kan glede deg til flere bøker i serien. 🙂

  God påske!

  2. april 2012 kl 09:41
 21. Silje:

  Hei:)

  Veldig flott serie må jeg si! Har lest ut bok 8 alt og gleder meg til neste. Men jeg lurte på om bok 9 var den siste, eller om serien kommer ut med flere bøker? For sitter gleder meg litt åssen ting skal gå med Maria! Derfor jeg lurte, sånn at ikke man må vente lenge for å få svar.

  1. april 2012 kl 22:26
 22. Elisabeth:

  Hei og tusen takk for rosende ord, det setter jeg veldig pris på 😀 God påske!

  30. mars 2012 kl 14:53
 23. åse jorun andersen:

  har nå lest bok 8 ulidelig spennene må lese den en gang til,leser lit vel fort første gang.her kan du bli sint lei deg og lit glad men 6uker er lenge å vente.

  27. mars 2012 kl 19:50
 24. Frances Thorbjørnsenj:

  Hei.
  Bok nr. 7 er lest , slapp boka jeg holdt på med og gikk løs på bok7. og der blei jeg som vanlig helt revet med ,en ny bok i serien og en ny fortsettelse (ikke all den reprisen som de fleste har) og spenende og romantisk helt topp .Dette er klart min favoritt sereie .Meget bra skrevet .Ser frem til bok nr. 8.

  21. februar 2012 kl 14:29
 25. Natalie:

  Tusen takk, Elisabeth. Denne romansereien er bare helt fantastisk. Gleder meg vilt til neste bok. Leser bøkene om igjen og om igjen. Det er uheldigvis 6 nye uker å vente på bok nr 8, men får ta tiden til hjelp å lese de andre igjen på nytt 😉 Når jeg leser lever jeg meg inn i historien, og føler at jeg er Maria. Jeg kan kjenne den gleden og smerten som hun føler, og ser for meg hendelsene som skjer. Igjen tusen takk 🙂 Denne serien er den beste romansereien jeg noen gang har lest 🙂 jeg gleder meg til den spennende og romantiske fortsettelsen og ser frem mot de neste bøkene 🙂

  20. februar 2012 kl 10:11
 26. Elisabeth:

  Tusen takk for flotte tilbakemeldinger! Det er utrolig morsomt å vite at dere liker å lese og at dere venter spent på fortsettelsen. Og hvordan det går fremover? Tja, si det … :-)?

  16. februar 2012 kl 21:07
 27. Ann Katrin:

  Utrolig godt skrevet og jeg har for første gang i mitt 35 år gamle liv latt meg rive med av en bokserie, det sier sitt. Du skriver utrolig bra Elisabeth! Fikk bok nr.7 i dag, og er nettopp ferdig. Skulle ønske at bok nr 8 allerede var her. Nesten vondt å vente 6 uker på neste bok!? Håper bare at det ikke alt er like sort som det kan virke i slutten av boken. Denne kjærlighets historien kan jo ikke ende slik!?

  14. februar 2012 kl 19:03
 28. Frances Thorbjørnsen:

  Hei.
  Endelig kom bok 6. Nå har jeg lest den og den var kjempe bra, for det første skriver du MEGET BRA og du drar med deg spenningen og romantikken gjenom hele boka Og hele serien ,det er ikke en kjedelig side i sereien ,og det er nytt i serie verder. Ikke en av de sereiene jeg har lest til nå har klart det (og det er mange).Jeg liker denne serien kjempe godt .Gleder meg til neste bok… Til dere som liker og lese sereier og ikke har kjøpt denne så kan jeg love dere at den er verd mere enn kronene så løp og kjøp

  14. januar 2012 kl 16:39
 29. Torill:

  Må si jeg er imponert over denne serien, den beste jeg har lest så langt, og jeg har lest de fleste;-)
  Gleder meg til å følge med videre!

  15. desember 2011 kl 18:54
 30. Elisabeth:

  Takk for hyggelige ord, Hevi! Da håper jeg du koser deg med bok 4 også, og om litt kommer bok 5 …

  6. november 2011 kl 20:22
 31. Hevi:

  Utrolig bra serie!! leste bok 1-3 på en dag og klarer nesten ikke vente til å lese bok nummer 4!
  Har aldri lest noe lignende bra ,og jeg elsker virkelig boken!! det er spenning fra begynnelsen til slutt. Bøkerne blir bare bedre og bedre…. skal fort innom en bokhandel imorgen og kjøpe bok nummer 4, klarer ikke vente!! Gleder meg virkelig til å lese videre i serien <3

  3. november 2011 kl 23:39
 32. Frances Thorbjørnsen:

  Nå er bok 4 Maria av Svanberg lest… Meget bra Handling og spenning ,fra begynnelse til slutt, Romantikken følger deg ogaå, med følelser og forventninger den duver flott igjenom hele boka En kjempe bra serie ,GLEDER meg til neste bok..

  20. oktober 2011 kl 13:49
 33. Elisabeth:

  Tusen takk for det, alltid hyggelig å få gode tilbakemeldinger 😀

  Jeg tror du har helt rett i at beskrivelsen av skogen og rullesteinstranda minner om Løvøya-området.. Det var ikke bevisst fra min side, men jeg er utrolig glad i akkurat denne delen av Horten, så det har nok inspirert meg likevel. Det er ikke vanskelig å se for seg et mystisk seilskip som duver i månedlyset ved Hvarnestangen en sen natt …

  12. oktober 2011 kl 17:45
 34. Maya:

  flott serie, og godt skrevet:)
  For meg så foregår handlingen litt på Løvøya hvarnestangen, jesusbukta når maria rir rundt i skogen og ved klippene:)
  Gleder meg til å lese videre i serien

  12. oktober 2011 kl 11:05
 35. Elisabeth Hammer:

  Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

  23. september 2011 kl 12:23
 36. gunn hovden:

  Denne serien tror jeg blir meget bra. Har lest mange serier, mange er på en måte like, men for all del flott lesestoff. Men dette er helt anderledes og det trengs der ute. Gleder meg til å følge denne serie. Flott Elisabeth, dette er bra.

  22. september 2011 kl 22:21

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg om forfatteren