Maria av Svaneberg – I salg i dag!

Ventetiden er over! I dag finner du aller første bok i den nye serien «Maria av Svaneberg» i en dagligvarehandel eller kiosk nær deg!

Kanskje sommerferien din begynte i dag? Ingenting er som en god bok i ferien! Nyt sommerdagene med å lese en ny norsk romanserie av høy kvalitet! Dette er spenning fra første stund!

«Maria av Svaneberg» er skrevet av debutant Elisabeth Hammer, og første bok i serien heter «Stemmer i natten». Dersom du ikke allerede har fått boken i posten, har vi lagt ut hele boken på nett for deg. Den kan enkelt lastes ned ved å klikke her.

Fortellingen om Maria er fra Vestfold og Tønsberg-traktene i forandringens tid – 1800-tallet:
Nitten år gamle Maria har levd et beskyttet liv på herskapelige Svaneberg gods. Familien hennes tilhører områdets lille krets av dannete mennesker. I motsetning til søsteren Amanda og bestevenninnen Karen drømmer ikke Maria om ekteskap. Men alt forandrer seg da hun møter den gåtefulle godsherren og enkemannen Philip Landegaard. Han har en magisk kraft på henne, og hun blir både skremt og tiltrukket på samme tid. Moren har derimot valgt ut en annen ekteskapskandidat for henne. Dessuten går det rykter om at Philip allerede er forlovet. Og da faren brått blir syk, risikerer Maria å miste alt, med mindre hun lar fornuften seire over følelsene.

Ønsker du å abonnere på serien? Klikk her!