Boksignering med Jorunn på Svullrya

Var du med på Fossefall-dagen i sommer? På lørdag var det julemarked på Svullrya i Finnskogen, og Jorunn Johansen var selvskreven gjest. Med seg hadde hun også Hannele og Sol, og mange fans fikk sikret seg en signert utgave av Fossefall til jul. Jorunn har skrevet en liten stemningsrapport fra julemarkedet og sendt oss de flotte bildene under:

I helgen var det boksignering på Finnskogen. Jeg så frem til dagen, og vinterværet viste seg fra sin beste side. Anette, datteren min, kledde seg ut som Hannele og red på Finnetunet med hesten Sol. Det var et populært innslag blant leserne, og det var flere som kommenterte: «Det er som om jeg har hoppet inn i Fossefalls verden!»

Takk for en fantastisk hyggelig dag. Håper vi ses til sommeren og Fossefall-dagen! 🙂

Hilsen Jorunn