Sommerhilsen fra Jane

Jane Mysen, forfatter av den populære serien Flammedans, har skrevet en sommerhilsen på bloggen i dag. Her forteller hun om varme sommerdager og deilige sommervaner – lev deg inn og la deg inspirere!

Kjære leser,

Anna i Flammedans er mer glad i sommeren enn i de andre årstidene. Slik er det nok for de fleste. Min drømmesommer ligger på omkring tjue varmegrader og har kjølige netter. Jeg er ikke den som oppsøker varmen, men kan nyte hete sommerdager i skyggen av grantrærne.

Å feire midtsommer med gode venner, beriker livet.
Å feire midtsommer med gode venner beriker livet.

Det er deilig å spise frokost på terrassen – mens jeg leser en bok eller bare nyter fuglesang og insektsumming mens jeg betrakter drivende skyer.

Jeg håper jeg får anledning til å gå mange turer til Branbukampen i sommer.
Jeg håper jeg får anledning til å gå mange turer til Branbukampen i sommer.

Sommeren er gjerne fylt med mye utearbeid. Jeg har verken grønne fingre eller er glad i å drive med jorda, men som de fleste andre prøver jeg å holde ugresset unna. Jeg er flinkest på begynnelsen av sommeren, og etter som tiden går, dabber innsatsen av – helt til høsten kommer og det vokser vilt rundt meg.

Ferie har jeg sjelden, men jeg bor i et eldorado av flotte turstier og trives best når jeg kan ta på meg fjellstøvlene og legge ut på lange skogs- og fjellturer.

Det er fint å se fugleungene på vei ut av redene.
Det er fint å se fugleungene på vei ut av redene.

Så liker jeg meg foran pc-en, hvor jeg skriver mine historier, mens vinduene står på vid gap og gjennomtrekken får gardinene til å danse.

Grønne bjørker er vakkert.
Grønne bjørker er vakkert.

Vi har alle vår måte å nyte sommeren på, og jeg håper at dere får anledning til å gjøre det dere liker aller best. Enten det er å lese, bade, spise is, sykle eller rusle på ukjente stier, ønsker jeg dere en nydelig og innholdsrik sommer.

Solskinnstanker fra Jane

Å se Myllavannet ligge der som et smykke i alt det grønne gjør godt for sjelen.
Å se Myllavannet ligge der som et smykke i alt det grønne gjør godt for sjelen.