Jane Mysen

Jane Mysen (f. 1960) vokste opp på Harestua, men er i dag bosatt på Roa på Hadeland. Jane arbeidet i 11 år på Postgirokontoret i Oslo før hun begynte å skrive.

Jane har utgitt tre romanserier: Utvalgt av gudene, Barn under månen og Flammedans. I 2004 vant Jane Damms manuskonkurranse med sistnevnte. Hun har i tillegg skrevet mye for ukepressen.

Vil du vite mer om Jane? Besøk hjemmesiden hennes, eller følg henne på facebook!

Serier

11 kommentar(er).
 1. Unni R. Frengen:

  Hei Jane. Dette er første serien hvor handlingen foregår i min kommune og dalen der jeg vokste opp. Jeg kjenner godt til de fleste stedene. Noen er vel oppdiktet? Mine oldeforeldre levde på den tida der handlingen begynner. De, og veldig mange andre levde av gårdsdrift, skogsdrift og fiske. Samtidig bygde de båter, Åfjordsbåter, særlig Åfjords-færinger. Kunne du ikke skrive Åfjords-færing istedet? Det skjærer i hjertet å lese Åfjord- væring om den flotte og viden kjente båttypen. En …væring er vel en person fra et bestemt sted?

  14. mai 2020 kl 17:29
 2. NorskeSerier:

  Hei Annbjørg.

  Vi er dessverre helt tomme for bøker her hos forlaget. Anbefaler deg å prøve sider for kjøp og salg av brukte bøker. De finnes blant annet på Facebook.

  16. desember 2015 kl 09:28
 3. Annbjørg:

  Hei! Leser på flammedans, men synes det er for lenge mellom hver bok, vertfall når du avslutter de så spennende 🙂 Har klart å få tak i heile serien av «Utvalgt av Gudene» trudde eg, men så viser det seg at det mangler bok nr.28. Er det nokken plass det er mulig å få tak i den, eller kopi av den? Forlaget har den ikkje.
  Mvh Annbjørg

  13. desember 2015 kl 19:50
 4. Hei Kenneth!

  Så flott tilbakemelding – tusen takk for det! Det er flott å vite at Flammedans også kan fenge en mann 🙂 Og det er bare å glede seg, for jeg gir meg ikke ennå.
  Ha en nydelig vår!

  21. april 2015 kl 14:22
 5. Kenneth:

  Ble skikkelig glad da jeg så på Facebook att du nettopp hadde avsluttet manus nr.67 av Flammedans,og at du skriver at den vil holde på lenge til framover…
  Jeg elsker Flammedans,den er en sånn skikkelig serie om viktige temaer og skjebner som jeg synes du formidler på en flott og spennende måte. Den får en til å tenke over hvordan taterne hadde det på den tiden,og ikke minst aktuell i dag og på mange måter…
  Jeg har lest Krig og Kjærlighet å synes den og var fantastisk bra . Savner faktisk personene i den serien.
  Så for min del kan du gjerne skrive over 100 bøker av Flammedans…:-)

  28. januar 2015 kl 11:43
 6. Hei Mona!

  Så fint at du liker Flammedans så godt 🙂 Blir varm av å lese innlegget ditt her. Føler meg så heldig, som kan glede noen med det jeg skriver. Hvor mange bøker det blir av Flammedans, vet jeg ikke, men det blir over sekstiseks 😉 Og fantasien min holder koken – den stoler jeg på 🙂
  Sommerklem til deg!

  17. juli 2013 kl 15:58
 7. Mona:

  Nå har det jo kommet 54 bøker om Flammedans og jeg ELSKER den serien. Siden jeg har dysleksi så trudde eg aldri at jeg skulle orke og klare og lese en bok. Nå derimot kan jeg lese ut flammedans på to dager og ønske at jeg kunne vore i huset til Jane for å høre siste nytt om den nye Flammedans. Må si at jeg også nå leser 3 andre pocketbøker siden jeg er så lesehest av meg blitt.

  Takk for det Jane!

  Men siden jeg elsker denne serien så håper jeg at den aldri vil ta slutt. Vet du noe om hvor mange bøker det blir? Håper aldri fantasisen din tar slutt!!!!

  Hilsen trofast leser av Flammedans

  1. april 2013 kl 15:51
 8. gudrun:

  e de mange bøker i serien

  19. januar 2012 kl 20:33
 9. Takker for det, Malin Therese 🙂 Hvis jeg er en superforfatter, tipper jeg at du er en superleser. Takk for det også 🙂 Klem

  22. august 2011 kl 09:27
 10. malin therese hansen:

  Super forfatter 🙂

  1. juni 2011 kl 21:56

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *