Les de to første kapitlene i Ingebjørg Olavsdatter

Ingebjørg Olavsdatter kommer ikke før i april, men du behøver ikke vente så lenge med å få en smak på handlingen. Vi har lagt ut de to første kapitlene her på bloggen slik at du allerede nå kan lese de første to kapitlene!

Ingebjørg Olavsdatter er et fengslende drama fra middelalderen, en tid da kongeriket var truet av oppstand, og kirken hadde stor makt i landet. En tid da kvinner ikke kunne råde over sin egen skjebne.

Året er 1352. Svartedauden har herjet i Norge og lagt store deler av landet øde. I en utpint bygd i Eidsvoll sogn lever odelsjenta Ingebjørg. Hun er ung, sterk og vakker, men lever i en tid der mennene er få – og ettertraktede.

Ingebjørg er ute og rir i skogen da hun kommer over liket av faren, som har vært savnet siden pestens dager. Blant levningene finner hun tre gjenstander som vil følge henne som en velsignelse – eller en forbannelse.

Glemt er alle sorger da Ingebjørg svinger seg i dansen med Eirik fra Kolberud. De to forelsker seg og innleder et hemmelig kjærlighetsforhold.

Men Ingebjørg vet at moren aldri vil tillate et giftermål mellom dem. Mor Elin har egne planer for datteren …

Les de to første kapitlene i Ingebjørg Olavsdatter her:

Klikk her for å lese mer om Ingebjørg Olavsdatter og bli abonnent på serien! Da får du bok 1 og 2 – og en søt oppvaskbørste – helt gratis og uforpliktende!

Klikk her for å melde deg på lanseringen av Ingebjørg Olavsdatter: Festformiddag for Frid!