Festformiddag for Frid og Ingebjørg

Velkommen til festformiddag for Frid og Ingebjørg! Vi lanserer Ingebjørg Olavsdatter og feirer Frid Ingulstads forfatterskap her hos Cappelen Damm 3. april – meld deg på i dag!

Mandag 3. april lanserer vi Ingebjørg Olavsdatter, og vi feirer med en hyggelig festformiddag for Frid Ingulstad i bokhandelen Halvbroren i Cappelen Damms lokaler fra klokken 13 til 15. Kom, bli med på feiringen og få med deg en hyggelig bokprat med Frid Ingulstad.

Frid forteller

Frid vil fortelle litt fra sitt liv som forfatter, og selvfølgelig om Ingebjørg Olavsdatter. Hvem var hun, hvor kom inspirasjonen til bøkene fra – og hvorfor ligger nettopp denne fortellingen så nær hennes hjerte?

Spør Frid!

Hva har du alltid hatt lyst til å spørre Frid om? Her kan alle stille spørsmål til Frid – nå kan du få svar på akkurat det du lurer på!

Mandag 3. april fra kl. 13 til 15 hos Cappelen Damm

Ingebjørg Olavsdatter har vært ute av salg i over 8 år, og lanseres nå i ny utgave!

Brennende følelser i et historisk miljø. Svartedauden har nettopp lagt to tredjedeler av landet vårt øde. 17 år gamle Ingebjørg står alene, uten utsikter til høvelig gifte, og moren bestemmer at Ingebjørg skal ofres til klosteret. Hun må reise fra en ulykkelig kjærlighet og en brutt forlovelse – for å bli opptatt i Nonneseter kloster.

Møt forfatter, forlagsfolk og glade lesere, og få med deg en signert gratis bok eller flere!

Lett servering – snacks, mineralvann, kaffe og te!

Vi gleder oss til å se deg!

Meld deg på i dag

Påmelding innen 27. mars til ingunn.sandaker@cappelendamm.no eller 95 16 00 96

Les også:
Her kommer Ingebjørg
Frid forklarer bakgrunnen for serien
Les de to første kapitlene i Ingebjørg Olavsdatter

Se filmtrailer

Da Ingebjørg Olavsdatter kom ut første gang, laget vi en filmtrailer til serien. Se den her: