Sommerstemning: Noveller med en duft av sommer

Får du ikke nok av din favorittforfatter? I Sommerstemning finner du en samling helt nye noveller fra noen av Norges høyest elskede forfattere. 

Les mer og bestill boken på norskeserier.no!

Bli med Ellinor Rafaelsen i bryllupsfest og mimre om en romantisk sommer på Hvaler. Dra til seters i Gudbrandsdalen med Jane Mysen, der en fremmed får søt musikk til å oppstå. Opplev markslått på Røros med Annikki Øvergård, kjenn duften av syrintrærne i vestfoldsidyllen Borre med Elisabeth Hammer og fang krabber på Alvøen utenfor Bergen i May Lis Ruus’ fortelling.

Gjør et vågestykke en midtsommernatt på en øy utenfor Sotra sammen med Torill Karina Børnes, bli med Inger Harriet Hegstad tilbake til barndommens sommerparadis og Yvonne Andersen til bølgeskvulp og saltsprut i Nord-Norge.
God sommer!

Les også: 
Julestemning: julenoveller fra dine favorittforfattere

Sommerstemning er i salg i dagligvarehandel og kiosk fra 19. juni til 30. juli. Les mer og bestill boka på norskeserier.no.