Ellinor Rafaelsen møtte 52 lesere!

Forrige lørdag møtte Ellinor Rafaelsen, som skriver Veien hjem, 52 spreke damer fra Fredrikstad til hyggelig bokprat. Her forteller hun om hvordan det var. 

Sist lørdag kom 52 litteraturinteresserte damer fra Fredrikstad til Drøbak for å oppleve en kultur dag i badebyen. De hadde ønsket seg et møte med en forfatter, og valget hadde falt på meg. Det var hyggelig!

Det tar på å signere 52 bøker, men hyggelig er det!

Da ble det bokprat i Varmbadet i Drøbak, og det vanket et signert eksemplar av ”Veien Hjem” nr.1  på hver av damene. Må innrømme at jeg kjente det i håndleddet etter å ha  krevet hilsen i 52 bøker. Det så pent ut i de første, så ble det litt mer slitent mot slutten. Men stor stas for både forfatter og for damene!

Varm hilsen fra Ellinor

Veien hjem 14 er i salg 26. juni

Neste Veien hjem er i salg 26. juni. Les mer og bestill abonnement på norskeserier.no.

Kornelia hadde gledet seg til å feire 17. mai, men Karen Breili har sørget for at det blir alt annet enn en gledens dag.

– Det bryr jeg meg ikke om. Hun er ikke barnebarnet mitt lenger. Hun er … hun er en tyskerunge. Stemmen sydet av forakt.
Jonas var blitt blek. Kornelia satt som forsteinet og tviholdt på Karijanne mens tårene strømmet nedover kinnene. Hun prøvde å ikke gråte, men de såre hikstene lot seg ikke stanse.