Sommerhilsen fra Ellinor Rafaelsen

Sommerhilsen fra Ellinor Rafaelsen! Ellinor, som skriver Veien hjem, har sendt deg en sommerhilsen fra Spania. Du kan tro hun koser seg der – deilig sommervarme, god mat og godt selskap. Kan en forfatter ønske mer?

Kjære alle lesere av Norske serier, både mine og andres tilhengere!

Jeg skulle ha ønsket dere god sommer for en god stund siden, men det har liksom ikke vært så veldig sommerlig i Drøbak i år. Mye tåke, mye vind. Mye regn. Så sommerfølelsen har ikke vært på topp.

Nå derimot ser det ut som det er sommer med sto S i Sør Norge, mens min barndoms landsdel, Nord-Norge fortsatt sitter med en grønn vinter.

Det er litt synd at ikke godværet kan fordeles litt mer likt. For eksempel kunne jeg nå tenke meg å dele ut en god porsjon med sol og varme fra Spania, for her er det rett og slett for mye av det gode. 34 pluss hver dag – og 24 om natta – det holder. Og stor sol på himmelen. Lite vind gjør det også ganske hett. Som dere ser på et av bildene er det en som har løst problemet med å ta med seg lesestoffet ut i bassenget og bare stå ute i vannet og lese! Ikke dumt.

Jeg er i Spania en ukes tid nå, med sønn og barnebarn, ellers blir det mest norgesferie for meg i år. Biltur til Nord-Norske sommernetter og små, koseturer med familien i nærområdet. Har dessverre sykdom i familien som har gjort at jeg har vært passiv på bloggen siden siste året. Har ikke hatt overskudd til annet enn familie, nære venner og å skrive bøker. Det kan jeg jo ikke slutte med!

Men i sommer skal jeg som sagt kose meg med familien, før jeg tar en time out med en god venninne og reiser til Grønland i august. (70-årsgaven jeg fikk for snart to år siden). Gleder meg vilt til å se snø og isfjell igjen. (Tenk at jeg lengter etter det mens jeg sitter under Spanias sol)!

Uansett vær eller ikke vær, jeg håper at dere alle får en uforglemmelig og fin sommer, og at dere tar med Veien hjem i kofferten eller i ryggsekken og lar siste og neste bok bli den ferielektyren dere bare ha med på ferieturen. God sommer, alle der ute!

Klem fra Ellinor