Sommer og lesetid! Hilsen fra Elisabeth Hammer

Sommertid =  lesetid, er du ikke enig? Det er i hvert fall Elisabeth Hammer, som har sendt denne sommerhilsenen til deg. Hurra for sol, varme og bøker!

Endelig sommer!
Dagene er lange, kveldene lyse, og så langt har vi vært heldige med sol her i Rakels hjemtrakter. Men varmen har uteblitt. Jeg håper den er på plass om et par uker, for da skrur jeg av PCen og tar ferie. Først reiser vi til hytta i Bø, med innlagt besøk på Sommarland (hvis været tillater det), og så avslutter vi med en uke fotball på Danacup.

Sommer og bøker

Jeg planlegger å slappe av mest mulig i ferien, og til det trenger jeg bøker. Når jeg ikke skriver mine egne, elsker jeg nemlig å lese andres. Jeg er ikke kresen, og leser det aller meste. Men det er noen historier som blir værende ved meg en stund også etter at jeg har lest siste setning.

Elisabeths lesetips i sommer!

En slik bok er Den klossete gutten av Keith Stuart. Historien er om en far som forsøker å kommunisere med sin autistiske sønn, og den er både humoristisk, alvorlig og hjertevarm på en gang. En annen bok som har overrasket meg positivt, er Sofie Sarenbrants krim – Visning. Boken har korte kapitler med godt driv, og avsløringen av morderen tok meg fullstendig på senga.

I sommerferien har jeg planer om å lese bøker som gjør meg i godt humør. Jeg har fått anbefalt Marian Keyes, og starter med Vannmelonen, tett fulgt av Rachels ferie og For god til å være sann. Om jeg er heldig, rekker jeg å lese alle tre, og et par til, før mann og barn savner meg.

Jeg håper du har en avslappende og herlig ferie foran deg, og at du finner noen gode bøker å leve deg inn i.

God sommer fra meg og Rakel!
Hilsen Elisabeth

Les mer og bestill Skumringstid på norskeserier.no.

Skumringstid

Kjærlighet, bedrag og mektige krefter …

Rakel er arving til en gård i Vestfold. Hun ble funnet i elven som barn, og ingen visste hvor hun kom fra. Likevel er det noen som vet – og som vil henne vondt. Rakel selv har ingen anelse om dette, men hun oppdager snart underlige krefter i seg selv …

Han kastet henne i bakken så hun mistet pusten. Så la han seg over henne og presset en hånd mot halsen hennes.
– Bare skrik, hveste han. – Ingen rekker å redde deg før jeg har fått mitt!
Men da prikket det i hele kroppen hennes. En intens følelse av varme fór gjennom henne og skjøt ut i hendene. Hun grep om håndleddet hans og klemte til. Han skrek i smerte og slapp henne.
– Din heks, hvisket han. – Du er en heks!