Bli med på omvisning på flotte Egge gård

Velkommen til feiring av Livet på Solhaug på idylliske Egge gård! 

Handlingen i Torill Thorups nye storgårdsserie, som lanseres 18. september, er inspirert av Egge gård, midt i landbruksbygda Lier i Buskerud fylke. Derfor ønsker vi å feire utgivelsen av første bok akkurat her – sammen med deg!

På Egge gård møter du forfatteren, forlagsfolk og andre lesere, og får med deg en gratis, signert bok. Det blir også servert forfriskende drikke, kaffe og eplekake, og du får en omvisning i vakre eplehager og en moderne bedrift som lager Norges mest berømte eplemost.

TID OG STED:
Lørdag 16. september kl. 12.00.
Egge Gård, Baneveien 18, 3400 Lier
Arrangementet er GRATIS og varer i ca. 2 timer.

TRENGER DU SKYSS?
Det settes opp gratis buss fra Cappelen Damms lokaler i Akersgata 47/49, Oslo kl. 10.30, og fra Drammen togstasjon, utenfor hovedinngangen kl. 11.30. Retur via Drammen, og vi er tilbake i Oslo ca. kl. 16.00.

VIL DU VÆRE MED?
Påmelding til Ingunn Sandaker hos Cappelen Damm innen 6. september.
Telefon/SMS: 95 16 00 96, e-post: ingunn.sandaker@cappelendamm.no.
Husk å gi beskjed om du vil være med bussen.
Vær rask, begrenset antall plasser.