Trines vakre skrivestue i Lofoten

Visste du at deler av Breidablikk skrives i Trine Angelsens skrivestue i Lofoten? Her forteller hun om sitt vakre feriehus!

I Lofoten har vi et lite feriehus på stedet der jeg vokste opp. Eiendommen har vært i familien siden mine oldeforeldre bodde der, derfor betyr denne plassen mye for meg. Stedet har en lang historie, helt fra det var en liten husmannsplass under den mektige væreieren i Storvågan.

Sengen på gjesterommet blir brukt til å skrive om Breidablikk. Der kan jeg sitte med bærbar PC eller notatbok i selskap med kåntårassistenten min, Dennis. Og gjennom loftvinduet har jeg utsikt over vakkert landskap, mens tankene flyr.

Det hender også at jeg får idéer og inspirasjon av ting som ligger igjen etter mine formødre og forfedre. Det kan være bilder, gamle skolebøker eller klær og annet som min oldemor sydde og broderte i sine unge dager.

Dennis har også et fint uteområde der han får strekke på bena mellom skriveøktene.

Det er ikke så fryktelig ofte vi får tid til å reise til Godset, som vi så fint kaller hytta vår. Men så gleder jeg meg desto mer til hver gang vi tar turen.

Ønsker om en nydelig høst fra Trine Angelsen.

 

Har du lyst til å tegne abonnement på Breidablikk eller bestille første bok i serien GRATIS? Begge deler gjør du på nettsiden vår!