Trine Angelsen

TRINE ANGELSEN (f. 1965) er opprinnelig fra Kabelvåg i Lofoten, men bor nå på Fauske i Nordland med mann og hest.

Trines første serie, «Havets datter», ble en 30 bøker lang suksess. Siden har seriene «Thea», «Hverdagsengler», «Breidablikk» og «Gullburet» gitt henne nye lesere.

Når Trine ikke er på rideturer, er det strikking som opptar henne. Fantasien hennes kommer også til uttrykk i flotte strikkeplagg og selvkomponerte mønstre, som har blitt til flere strikkebøker.

6 kommentar(er).
 1. Marit:

  Du er absolutt den beste forfatteren av serier. Har lest alle og nesten ikke klart å vente på neste bok. Mener å ha lest at du skriver på en ny serie, stemmer det ? Det håper jeg virkelig og at den snart kommer ut. Det var lykke hver gang dine bøker lå i postkassen.

  14. november 2020 kl 11:35
 2. Hanne Andersen:

  Jeg har lest alle seriene som du har gitt ut, ja sågar har jeg lest havets datter 2 ganger. Ble riktig trist når Breidablikk var ferdig. Håper du kommer med ny serie snart. Du skriver så flott at mann lever seg inn i historiene til personene i bøkene dine og med en hærlig humor også. Hilsen ei som venter spent på neste serie 🙂

  19. april 2020 kl 16:19
 3. Marianne Sulesund:

  Så gode bøker! Storkoser meg og humrer med de forskjellige personene i bøkene 😊. Du skriver så godt at jeg ser og hører både Tora og Betsy, Bera og de andre! Venter med spenning og glede på neste serie.

  28. januar 2020 kl 10:24
 4. Tormod Tertnes:

  Tusen takk for gode bøker som har beriket ferien. Sitter ofte til langt på natt for å få med meg spennende beskriver. Håper at du ikke tar for mye fti men fortsetter med gode bøker som jeg sa har beriket ferien. Det riktige er at livet er beriket.

  29. august 2019 kl 19:44
 5. Sylvi Anita Gamst:

  Hun har også skrevet «Havets Datter» og «Breidablikk».
  Trine Angelsen er min favorittforfatter når det gjelder serier!

  11. februar 2019 kl 18:36
 6. Tomas Algard:

  Og den kule lille bikkja heter Gizmo, hvis jeg husker riktig.

  17. april 2015 kl 11:40

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg om forfatteren