Julehilsen fra Jorunn Johansen

Julen, julen, julen den er her. Julenek og grønne juletrær … Og Jorunn Johansen har skrevet en liten julehilsen til alle sine kjære lesere!

Kjære lesere.

I år skal jeg feire julaften hos min datter Anette. Det blir fullt hus, for min eldste sønn med tre barn skal også feire sammen med oss. Moren min, som bor alene, kommer også. Absolutt ingen skal være alene i julen. Derfor er det så viktig for meg at hun blir med og hygger seg med oss.

Tradisjonen tro blir det romjul på Finnskogen. Jeg gleder meg veldig til vi alle skal samles der og kose oss. Det er en spesiell atmosfære på Finnskogen. Og jeg vet at moren min gleder seg til å komme tilbake til gamle trakter. Romjul på Finnskogen er vakkert og magisk. 🙂

Jeg ønsker alle min gode, snille, søte og vennlige lesere en riktig god jul! Ta vare på hverandre. Gi en klem, og ikke ta noe for gitt. Nyt, gled og føl på den indre lykken.

Julen er til ettertanke, glede og samvær med de du elsker. ❤

Juleklem fra Jorunn

Julefred på Finnskogen.