Jorunn Johansen

Jorunn Johansen (f. 1960) bor i Oslo og har fire barn og fem barnebarn. Jorunn er utdannet innenfor handel og kontor, og har tidligere jobbet med salg og i barnehage.

Fossefall var Jorunns første romanserie, og hun skriver nå på Soloppgang. I 2018 utga utga hun også miniserien Over skyene. Serien er på 7 bøker.

Jorunn trives best på hytta på Finnskogen. Mystikken i de dype skoger inspirerer henne til å skrive, sier hun. Hun lever for familien sin, gode historier og musikk, og blogger mer enn gjerne om interessene sine.

Vil du lese mer om Jorunn? Besøk Jorunns hjemmeside!

Serier

11 kommentar(er).
 1. Elfi Engen Øwre:

  Hei !!
  Ønsker deg og dine en Riktig God Jul og et Godt Nytt År. Juleklem fra ElfiElfi Engen

  14. desember 2017 kl 14:27
 2. NorskeSerier:

  Hei Håkon.

  Dersom du ønsker å sende noe til Jorunn, kan vi videreformidle det for deg. Send e-posten til norskeserier@cappelendamm.no. 🙂

  23. august 2017 kl 10:04
 3. Håkon Lutdal:

  javisst.
  Kan du sende meg din e post adresse.
  Jeg vil sende deg noe om faste uttrykk.

  23. august 2017 kl 06:20
 4. Hei Aina Helene!

  Så hyggelig at du skrev noen ord til meg. Jeg blir så glad og takknemlig når jeg leser at mine bøker har bidratt til at du har fått leselysten tilbake 🙂 Det varmer så godt. Jeg håper du vil få mye glede av de neste bøkene også 😀

  Ha en flott høstdag.
  Hilsen fra Jorunn

  13. november 2013 kl 12:36
 5. Aina Helene Midtskogen:

  Hei Jorunn.
  Jeg lå en dag bak i haven og solte meg i sommer. Det var Juli måned. Av en eller annen grunn var jeg veldig rastløs.
  Jeg gikk inn tenkte jeg kan jo altid ligge i solen i times vis hva skjer. Jeg tok meg noe kalt og drikke. Så på bordet så jeg boken din som jeg hadde fått i posten for en stund siden som bare hadde blitt liggende. Å jeg tenkte hmmm kansje jeg skulle lest litt i den. Pga dysleksi er jeg ikke den som leser så mye, men shitt au det gjør jeg jaggu. Tok og la meg ute i solen igjen og begynte så å lese. Jeg merket meget tidlig at her var det noe. Jeg ble tatt inn i en annen værden ordene bare fløt bildene ble til en film og plutselig var jeg nesten halveis i boken og timene hadde bare gått. Siden den dagen har jeg nå fått bok 6 og koser meg hver kveld med noen sider og gleder meg til neste bok kommer. Redd for å ikke ha noe å lese så prøver og holde tilbake historien til neste bok kommer. Så takk for at du ga meg lese lysten tilbake og noe og virkelig nyte. Tusen takk.

  Mvh Aina

  7. november 2013 kl 19:43
 6. Så koselig at du dukket opp her, Didrik – Dette høres spennende ut. Du får kontakte meg når du vet noe mer 🙂 Takk for sist forresten. Avisartikkelen ble kjempefin. Mange fine bilder ble det også 😉

  22. september 2011 kl 09:07
 7. Hans-Didrik Bakke:

  Du må presentere deg på en bibliotekkveld i Grue, gjerne i nabokommunene også, og derfor har jeg tatt kontakt med en Kirkenærdame som skal formidle mitt ønske overfor kulturkontoret. Til tross for at det er skrevet flere avisartikler om ditt forfatterskap og den tilknytning det har til Finnskogen, er det mange som ikke har fått dette med seg. Slik bør det ikke være.

  21. september 2011 kl 17:23
 8. Hei Cathrine, Anette og Siw!

  Tusen takk for hyggelige ord 🙂

  Hilsen Jorunn

  10. mars 2011 kl 08:34
 9. siw:

  Husker første gangen jeg leste om fossefall!- reklame for den første boka, og jeg var fanget etter og lest finnskogen:) . og det er noe trolldom over bøkene det er jeg sikker på 🙂 . og legger man ei fosefall bok i senga er man garantert og drømme NOE:-P

  og til tider når du leser kan du kjenne lukta av naturen ovs. og du er innom alle føleser i hver bok:)
  glede,sorg,spenning, skrekk:O
  det er sjeldent stille på finnskogen! ondskapen tar ikke pause!

  Og jeg (ihvertfall) får brukt hjerneceller som ellers ville ha råtna bort;) . masse og gruble på når du leser& og når du er ferdig:D
  hihi…..

  Og det som er så fantasikt er amalie hun lar seg IKKE pille på nesen!!!:) og dette var på 1870 tallet. var ikke akuratt populært på den tiden for kvinner og si hva dem mente ovs:) (tror jeg?) hmm…

  så tusen takk til jorunn som skriver den fantasiske serien sånn at vi får lese fossefall! du burde blitt bært på gullstoler ! kun det beste er bra nok;-)

  11. februar 2011 kl 22:52
 10. Anette:

  Ville bare si at jeg er ivrig leser av «Fossefall»! Jeg grafser til meg boken hver gang den dukker opp i postkassa, og den leses i et jafs hver gang.
  Jeg elsker trollskapen og mystikken ved Finnskogen, og syntes forfatteren skildrer miljøet der godt. Jeg lever meg inn i Amalies verden, og liker flere av karakterene som er med.
  Stå på Jorunn, du er fantastisk flink ;D
  Gleder meg som et barn til neste bok, venter spent på bok 27, og etter den nervepirrende cliffhangeren i bok 26 regner jeg med at jeg må lese den med engang jeg har den mellom hendene.
  Klemmer

  9. februar 2011 kl 20:50
 11. Cathrien:

  Jorunn er en kjempe god forfatter, og serien fossefall er bare den beste serien i verden : )
  Jorunn er også en kjempe grei damen : )

  9. februar 2011 kl 15:40

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg om forfatteren