Fantastisk respons på strikkedugnaden

Kjære alle gode lesere,

Tusen, tusen takk for alle de fantastiske strikkeplaggene dere sendte inn til strikkedugnaden for Fattighuset i Oslo!

Det har strømmet inn med pakker i flere måneder, og da fristen gikk ut i november stod alle pakkene stablet til høyt over hodene våre. Helt utrolig! Givergleden har vært enorm! Også redaktørene i NorskeSerier tok pinnene fatt:

Vi fikk inn plagg til både liten og stor, mann og dame, gutt og jente: skjerf, votter, luer, gensere, bukser, dresser, vogntepper, kosedyr, kjoler, sokker, sitteunderlag, tøfler, jakker, ørevarmere og mye, mye mer. Her er et lite utvalg av det som ble sendt inn:

 

I forrige uke sorterte vi alt vi hadde fått inn og fordelte det i store esker. Da alt var pakket ned, kunne vi telle 10 stappfulle esker med flotte strikkeplagg. Verdifull last, med andre ord. 🙂

For å frakte alt ned til Fattighuset måtte en egen varebil til, men vi fikk heldigvis sitte på og passe på at alle plaggene kom frem til riktig adresse.

 

Stappfull heis!
Mens vi ventet på varebilen.

 

På Fattighuset ble vi tatt varmt imot, og de var overveldet over alle de flotte strikkeplaggene. De lovet oss at alt skulle passes ekstra godt på og kun deles ut som julegaver til de som trengte det aller mest. Kontorsjefen satte alt ved sin egen plass, slik at hun til enhver tid hadde oversikt over eskene. 🙂

 

Alt strikketøyet trygt plassert på sjefens kontor.
Strikketøyet vil bli gitt som julegaver til Fattighusets bruke. Foto: Fattighusetoslo.no

 

Fattighuset ønsket at vi sendte en STOR TAKK til alle som bidro til at brukerne deres fikk en litt bedre og varmere jul i år – TUSEN TAKK, ALLE SAMMEN!

Alle som sendte inn ett eller flere plagg vil også få en liten hilsen i posten fra oss i NorskeSerier. 🙂

TUSEN TAKK IGJEN!


Om Fattighuset i Oslo:

Fattighuset ble startet i 1994 og jobber for å bedre tilværelsen til de som ikke har så mye i hverdagen. Fattighuset er en frivillig organisasjon som har som mål å hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon. De deler ut mat og klær, og til jul så samler de inn og deler ut julegaver.  Siden de er en frivillig organisasjon, med lite kommunal og statlig støtte, er de avhengige av givere.