Et lys i mørketida – julehilsen fra Jane Mysen

Da jeg var barn, var julen høytiden over alle høytider, og slik er det fremdeles.

I desember er ikke dagene like lange og lyse som ellers. Da er det fint at vi har julen til å skinne litt for oss.

Julen er kongen over alle høytider, og når jeg kan finne frem nissene mine og pynte fra loft til kjeller, er jeg i mitt ess.

Når mørket trykker mot vinduene, tenner jeg levende lys og krøller meg sammen i godstolen med en bok eller et strikketøy. Eller lytter til julemusikk og kikker på koselige julefilmer. Da kjennes stemningen helt inn i hjerterota.

Gavene har vært ferdig pakket siden oktober. Jeg pyntet tidlig i desember, og gleder meg over å føre gamle og nye tradisjoner videre.

Jeg vet at ikke alle klarer å se på julen som noe viktig eller stort, ja, noen føler til og med savn og ensomhet. Men for den som klarer å drive frem barndommens gleder, blir til og med julestria noe man kan glede seg over.

Uansett hvordan du har tenkt å feire, ønsker jeg deg og dine en riktig GOD JUL, og håper alle dine ønsker går i oppfyllelse.

Julete hilsen fra Jane