Et lys i mørketida – julehilsen fra Jane Mysen

Da jeg var barn, var julen høytiden over alle høytider, og slik er det fremdeles.

I desember er ikke dagene like lange og lyse som ellers. Da er det fint at vi har julen til å skinne litt for oss.

Julen er kongen over alle høytider, og når jeg kan finne frem nissene mine og pynte fra loft til kjeller, er jeg i mitt ess.

Når mørket trykker mot vinduene, tenner jeg levende lys og krøller meg sammen i godstolen med en bok eller et strikketøy. Eller lytter til julemusikk og kikker på koselige julefilmer. Da kjennes stemningen helt inn i hjerterota.

Gavene har vært ferdig pakket siden oktober. Jeg pyntet tidlig i desember, og gleder meg over å føre gamle og nye tradisjoner videre.

Jeg vet at ikke alle klarer å se på julen som noe viktig eller stort, ja, noen føler til og med savn og ensomhet. Men for den som klarer å drive frem barndommens gleder, blir til og med julestria noe man kan glede seg over.

Uansett hvordan du har tenkt å feire, ønsker jeg deg og dine en riktig GOD JUL, og håper alle dine ønsker går i oppfyllelse.

Julete hilsen fra Jane

2 kommentar(er).
 1. Jane:

  Hei Marit!

  Jeg ønsker meg også mer snø, og det kommer nok. Men det er bare å innse at det ikke blir som før, kanskje. Da jeg flyttet til Svea, var det tre meter brøytekanter! Nå er vi heldige om det blir en meter. Men det er nok til å kunne gå på ski 🙂

  Kos deg i jula – ønsker deg alt godt i det nye året som kommer også.

  Varm klem fra Jane

  15. desember 2017 kl 08:02
 2. Marit Carlsen Skoglund:

  Snille gode, Jane! Kos deg i julen – jeg venter på mer snø, ønsker så veldig å gå på ski! Klem fra meg❤️❤️???

  14. desember 2017 kl 21:21

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Jane Mysen

Jane Mysen (f. 1960) vokste opp på Harestua, men er i dag bosatt på Roa på Hadeland. Jane har utgitt tre romanserier: Utvalgt av gudene, Barn under månen og Flammedans.