Julehilsen fra Elisabeth Hammer

Julehilsen fra en motvillig juleelsker

Jeg har en innrømmelse å komme med. Jeg liker hverdager best. Om jeg kan stå opp til en bestemt tid, følge de faste vanene mine og gjøre det jeg pleier, er jeg ganske så fornøyd. Julen, som nådeløst kommer og roter det til, er ingen stor favoritt hos meg. Om jeg skal komme i julestemning, krever det litt innsats.

I desember måned starter jeg derfor hver arbeidsdag med å tenne røkelse og lytte til julemusikk. Fairytale of New York (The Pogues) og The Little Drummer boy (Bowie og Crosby) er blant favorittene.  I år har jeg også vært så heldig at det er jul i Rakels verden, og om snøen ikke ligger utenfor vinduene når jeg gløtter ut, kan jeg i det minste se det for meg når jeg skriver. Og sakte, men sikkert, begynner jeg å glede meg til jul. Når julaften kommer, etter at vi har fått med oss Disney og Askepott, sitter jeg nok ved spisebordet med en varm og god julefølelse i brystet jeg også. ?

Jeg ønsker alle mine lesere en stemningsfull og fredelig jul!

Juleklem fra Elisabeth