Julehilsen fra Liv Almendingen

Til dere, kjære lesere!

De fleste av dere har det sikkert travelt nå i juletiden. Sånn er det også her hos meg i Tønsberg. Samtidig fryder jeg meg over å vente på det som skinner der fremme: noen herlige stunder sammen med dem jeg er mest glad i.

Men foreløpig er det skriving som fyller dagen min. Det blir sagt at det å være forfatter er et ensomt yrke. Likevel føler jeg det sjelden sånn. For når jeg sitter ved skjermen har jeg dere lesere i bakhodet – jeg føler at vi opplever Majas historie sammen. Derfor vil jeg takke for alle hyggelige meldinger via post og på nett, for de små gløttene inn i livet deres når jeg stikker innom Facebook, og fordi jeg får lov til å kalle dere venner.

Jeg har forresten tyvstartet litt med julepyntingen i år, for vi er nettopp ferdig med oppussing av nytt hus. Det måtte jo bli i gammel stil, og mest mulig gjenbruk selvsagt. 🙂 Med et glimt inn i stuen ønsker jeg dere alle en vidunderlig julefeiring, og et fredfullt nytt år. Takk for det gamle!

Juleklem fra Liv