Julehilsen fra Liv Almendingen

Til dere, kjære lesere!

De fleste av dere har det sikkert travelt nå i juletiden. Sånn er det også her hos meg i Tønsberg. Samtidig fryder jeg meg over å vente på det som skinner der fremme: noen herlige stunder sammen med dem jeg er mest glad i.

Men foreløpig er det skriving som fyller dagen min. Det blir sagt at det å være forfatter er et ensomt yrke. Likevel føler jeg det sjelden sånn. For når jeg sitter ved skjermen har jeg dere lesere i bakhodet – jeg føler at vi opplever Majas historie sammen. Derfor vil jeg takke for alle hyggelige meldinger via post og på nett, for de små gløttene inn i livet deres når jeg stikker innom Facebook, og fordi jeg får lov til å kalle dere venner.

Jeg har forresten tyvstartet litt med julepyntingen i år, for vi er nettopp ferdig med oppussing av nytt hus. Det måtte jo bli i gammel stil, og mest mulig gjenbruk selvsagt. 🙂 Med et glimt inn i stuen ønsker jeg dere alle en vidunderlig julefeiring, og et fredfullt nytt år. Takk for det gamle!

Juleklem fra Liv

 

2 kommentar(er).
 1. liv:

  Tusen takk, kjære Kjersti!
  Ja, da jeg innredet stua, var både Maja og Sunniva med meg i tankene :-). Romanhelter og -heltinner, lesere og forfattere lever i en slags symbiose i all litteratur, men aller sterkest er den nok i serielitteraturen – og det er jeg takknemlig for!
  Riktig god jul til deg og dine også!

  20. desember 2017 kl 10:30
 2. Wow. Så vakkert du har det. Og der kan jeg tenke meg at du vil kose deg sammen med dine. Og ja ikke minst din familie på Haugen og Bjørnstad.
  God jul Liv. ??????

  19. desember 2017 kl 19:06

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Liv Almendingen

Liv Almendingen (f. 1960) vokste opp på Romerike og er utdannet grafisk formgiver. Etter fjorten år i Spania, er hun nå tilbake i Norge og Tønsberg, hvor hun skriver på serien "Bare Maja".